Distriktansvarig Säljare

Distriktansvarig Säljare

Distriktsansvarig säljare till Lappset Sweden AB

Vi söker dig glada, utåtriktade, energiska person som vill ansluta till vårt säljgäng. På Lappset har vi en utpräglad teamkultur så vi fäster stor vikt vid din personlighet. I gengäld får du vårt stöd och möjligheten att bli en del av ett snabbt växande framgångsrikt företag med produkter som skapar glädje, fysisk aktivitet och minnen för livet!

Vi utökar vår närvaro i Norra Stockholm, där du som distriktsansvarig säljare får en betydelsefull roll för utvecklingen av bolagets tillväxt. I rollen som distriktssäljare med Norra Stockholm som ansvarsområde kommer du att erbjuda Lappsets tjänster och produkter inom lek-, sport/aktivitets- och park. Dina uppgifter består i att träffa såväl befintliga som nya kunder, prospektera och driva försäljningen framåt. Du erbjuder Lappset Swedens tjänster som innefattar premiumprodukter inom såväl lekplats-, sport/aktivitets- och parkutrustning som eftermarknadstjänster.

Ditt fokus är att skapa nya långsiktiga relationer och vidareutveckla redan goda kundrelationer inom ditt distrikt. Tillsammans med företagets innesäljare och CAD-avdelning arbetar du med att skapa fantastiska utemiljöer för våra kunder.

Vi söker dig som är en kommunikativ och lösningsorienterad affärsman/affärskvinna med entreprenörsanda.

Du är driven, har en stark initiativförmåga, är förtroendeingivande och har en naturlig affärsmässighet. Du är van vid att självständigt skapa resultat genom aktivitet och strukturerad bearbetning av marknaden. Du är trygg i dig själv, ödmjuk inför olika typer av kundbehov och känner dig bekväm i en rådgivande roll som säljare.

Rollen kräver även att du är behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, är van användare av crm, har goda kunskaper i Officepaketet och innehar B-körkort.

För att lyckas är duambitiös, trygg och lite av en vinnarskalle. Du gillar att presentera lösningar, gärna i en komplex miljö för olika typer av beslutsfattare. Du arbetar strukturerat och kan kreativt arbeta fram och driva affärsdialoger, avtal och samarbeten på en högre nivå.

Du är van vid att prospektera på ett strukturerat sätt, kreativt arbeta fram och driva nya affärsdialoger, avtal och samarbeten på en högre nivå. Du behöver även ha egenskapen att kunna jobba självständigt, ha tålamod och vara strukturerat i din planläggning och i ditt arbetssätt då tjänsten utgår hemifrån.

Vi erbjuder dig
  • Chansen att representera ett stabilt och innovativt bolag i stark tillväxt och med hög ambition, som ligger i framkant av utvecklingen inom branschen
  • En betydelsefull roll som säljare där du har ansvar för ditt egna distrikt och har möjligheten till att strukturera upp din egen vardag
  • En stimulerande och utvecklande yrkesvardag i en spännande säljorganisation
  • Kompetenta och engagerade kollegor i en positiv, varm och inkluderande arbetsmiljö
  • Fullt stöd från innesäljavdelning, designavdelning och ledning i bolaget
Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av B2B-försäljning på fält, gärna på distrikts/regions-nivå
  • Är van med att jobba proaktivt och att hålla hög aktivitet i tidigare roller inom försäljning
  • Är en lagspelare och som önskar att jobba mot högt uppsatta mål
  • Ett brinnande intresse för affärer, samarbeten och goda, långsiktiga affärsrelationer
  • Önskar att arbeta med kvalitet och vara en ambassadör för premiumprodukter
Lappset Sweden

Lappset Group är en av världens ledande tillverkare av utrustning för lekplatser och offentliga miljöer. Vi konstruerar och tillverkar utrustning som inbjuder till lek och motion samt arbetar för att göra gårdar och det offentliga rummet trivsamt. Lappset finns representerat i ett 50-tal länder och har dotterbolag i sex. Företaget har sitt huvudkontor i Rovaniemi, i finska Lappland.
Lappset Sweden AB har 45 st anställda och har huvudkontor i Enköping där tillverkning av parkutrustning sker. För mer information se företagets hemsida www.lappset.se

Är det dig vi beskriver ser vi fram emot att läsa din ansökan!I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Viktor Hernborg. För eventuella frågor kan du smsa / ringa Viktor på 076- 000 18 67 eller maila på viktor.hernborg@salesonly.se Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (5 dagar kvar)