GIS-handläggare, Stockholm

GIS-handläggare, Stockholm

Om arbetsplatsen
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen. För att hus, broar och vägar ska kunna byggas behövs kunskap om Sveriges geografi och fastigheter. Genom att kartlägga verkligheten och tillhandahålla aktuell information om landets topografi och infrastruktur bidrar du därför till grunden för ett hållbart och fungerande samhälle. Enheten Myndighetsuppdrags huvuduppgift är att stötta och utgöra Försvarsmaktens gemensamma funktion för geodataförsörjning. I uppdraget ingår att producera och utveckla anpassade geodataprodukter samt vara expertstöd och ge support till Försvarsmakten och Försvarets materielverk. Arbetsplatsen är belägen på Karlavägen 112 i Stockholm.

Arbetsuppgifter
Myndighetsuppdrag söker nu tre GIS-handläggare med placering vid sektionen Produktleverans. Hos oss kommer du ha följande uppgifter: * Produktion av kartor och digitala geografiska informationspaket * Delta i utvecklingsprojekt * Ge support/expertstöd till kund i GIS-relaterade frågor * Delta som GIS-operatör under Försvarsmaktens övningar * Delta som lärare vid GIS-utbildningar

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen inom GIS/GIT eller erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. (Alternativt kommer att ta ovanstående examen inom sex månader). Som GIS-handläggare tar du ansvar för dina uppgifter, är självgående, arbetar strukturerat. Du arbetar bra med andra människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är kreativ och kommer ofta med nya idéer i arbetsrelaterade frågor. Tjänsten är säkerhetsklassad, vilket kräver att du har svenskt medborgarskap. En säkerhetsprövning kommer att genomföras före anställning. För att du ska vara aktuell för tjänsten måste du ha blivit godkänd i säkerhetsprövningen.

Övrigt
På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anders Hallgren
Telefon 08-53489330
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Var med och forma morgondagens Sverige! På Lantmäteriet är du med och gör samhällsnytta. Det vi gör har direkt betydelse i människors vardag - oavsett om du är förrättningslantmätare, ekonom, jurist, systemutvecklare, ingenjör eller kommunikatör. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. På Lantmäteriet är vi stolta över att bidra till samhällsutvecklingen. Vi gör det på lite olika sätt, på våra 50 kontor, från norr till söder. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!