Vägdriftsarbetare/Serviceman

Vägdriftsarbetare/Serviceman

Nu söker vi en ny medarbetare till vår TA-division med placeringsort Jordbro/Stockholm!

Vår TA-division erbjuder helhetslösningar inom trafikanordningar samt uthyrning av TA-material till alla typer av jobb, stora som små. I vårt produktsortiment har vi bland annat TMA-bilar, barriärer samt allt annat avstängnings- och skyltmaterial.

Om rollen

I rollen som vägdriftsarbetare/serviceman kommer du att arbeta med leveranser och etableringar av TA-material till kunden. I uppgifterna ingår även att arbeta med uthyrning och underhåll av TA-material. Du kommer att ha mycket kundkontakt och fungerar som en rådgivare vid val av TA-material till kunden.

Kvalifikationer
  • Trafikverkets kravkurser, minst nivå 2
  • B-körkort är ett krav
  • Erfarenhet av liknande arbeten och kunskap om TA-material är meriterande
  • Erfarenhet från asfalt eller drift- och underhållsarbete är meriterande
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort engagemang i ditt arbete och är duktig på att samarbeta. Du anstränger dig för att leverera bästa lösningarna till kund och kan på egen hand se vad som behöver göras och ta egna initiativ.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Leo Lorion Ågstrand, Depåchef, 0725 33 47 19,
Mer info
Kontaktperson Leo Lorion Ågstrand, Depåchef
Telefon 0725 33 47 19
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 juli (13 dagar kvar)