TA-plansritare/Kalkylator

TA-plansritare/Kalkylator

Till vår TA-verksamhet i region Öst söker vi en TA-plansritare/kalkylator. Placeringsort blir någon av våra depåer i region Öst enligt överenskommelse.

Om rollen

I rollen som TA-plansritare/kalkylator utvärderar du kundens behov och upprättar därefter en trafikanordningsplan utifrån de lagar och regler som Trafikverket och kommuner ställer. Du upprättar- och sammanställer även kalkyler och bidrar med viktig expertkunskap vid vårt anbudsförfarande. Du kommer att vara vår kontaktperson och länk mot Trafikverket, kommuner samt gentemot kunder.

Om dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i Trafikverks- eller anläggningsprojekt. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta i CAD-baserade program. Som person är du självgående, flexibel, har hög servicekänsla och förmåga att skapa relationer med kunden i fokus. Du har en god förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt då kundkontakt är en stor och viktig del av rollen.

Du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Du som söker bör lägst ha gymnasieutbildning och du får gärna ha någon form av teknisk eftergymnasial utbildning.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter. Vi gör löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Örjan Selander, Regionchef
Telefon 0725-33 38 82
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.