Solcellsmontör

Solcellsmontör

Glacell erbjuder ett helhetskoncept för energioptimerade lösningar för fastigheter, infrastruktur, bygg och industri. Vårt mål är en bättre värld. Tillsammans kan vi på allvar bidra till FN:s klimatmål 2030. Det är nu det gäller - och vi på Glacell tänker inte stå bredvid och titta på.

Vi är just nu i en spännande utvecklingsfas och behöver utöka vårt team med engagerade solcellsmontörer. Trivs du med ett praktiskt arbete i utomhusmiljö och föredrar ett arbete som har god inverkan på vår miljö, då är detta ett jobb för dig!

Om tjänsten

Som solcellsmontör hos oss på Glacell kommer du främst att arbeta med montage av solpaneler på tak. Våra kunder är fastighetsägare, byggbolag och offentliga sektorn. Du kommer att ingå i mindre team och arbeta ute hos kund på olika orter i landet med utgångspunkt från Stockholm.

Om dig

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av solcellsmontage och som trivs bäst när du får vara utomhus och arbeta praktiskt. Du har inga problem med att arbeta med på hög höjd.

Du trivs i en roll med mycket problemlösning och ser det som en självklarhet att samarbeta för att komma fram till lösningar. Du är även mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet, då utseendet på våra solcellsentreprenader är en nyckel till framgång inom branschen. Du behöver vara beredd på att resa, då det ingår i tjänsten. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Glacell bedriver en rikstäckande elinstallations- och serviceverksamhet, med en särskilt spetskompetens inom solenergi. Vi ingår i Peab-koncernen och ägs av Lambertsson, ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner, TA-material och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Hos oss får du vara del i ett personligt företag som sätter människan i centrum. Genom korta beslutsvägar och stor möjlighet till påverkan ger vi varandra förtroendet att växa. Vill du också vara med och utveckla vår verksamhet?
Mer info
Kontaktperson Fredrik Schäfer, Entreprenadchef
Telefon 0733-37 37 68
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Glacell utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen.