Student på högskola/universitet? Ordermottagare sökes på deltid!

Student på högskola/universitet? Ordermottagare sökes på deltid!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ordermottagare/lagerplockare kommer du arbeta i ett engagerat och sammansvetsat team där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Packa, skicka och ta emot ordrar
  • Boka frakt och ansvara för enklare support
  • Svara på mail och samtal
Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos L.A.B. Noax.

Placeringsort: Stockholm, Farsta Strand

Arbetstider: Kontorstider med flextid

Omfattning: Extra

Start: Slutet av februari

Din profil

Vi söker dig som är kommunikativ, ansvarstagande och noggrann med ett intresse för logistik. Det är meriterande men inget krav om du har arbetat i en liknande roll tidigare. För den här tjänsten läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper samt att du kommunicerar väl på både svenska och engelska. Vidare tror vi att du har en naturlig förmåga att hålla god struktur i ditt arbete och följa rutiner. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 feb (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

L.A.B. Noax AB startade sin verksamhet redan 1946 och är en väletablerad leverantör av laboratorieprodukter till svensk industri, laboratorier och forskningsmiljöer. Hos oss hittar du framför allt förbrukningsartiklar av alla sorter men också mindre instrument samt utrustning för provtagning och provberedning.

L.A.B. Noax har närmare 3 000 olika artiklar på vårt lager i Farsta och när du handlar av oss kan du i de flesta fall köpa artiklarna styckevis istället för i stora förpackningar. För deras räkning söker vi nu en orderhanterare som har möjlighet att arbeta extra vid behov.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan!