Servicetekniker

Servicetekniker

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en ny medarbetare för servicearbete av maskinanläggningar. Vi söker dig med erfarenhet av service på NC maskiner, erfarenhet av laserskärmaskiner är ett extra plus. Dina arbetsuppgifter består av allt ifrån installation, planerad service till akuta uppdrag. Vi arbetar i nära samarbete med kunden där god planering och flexibilitet är viktigt. De flesta maskiner finns i södra Sverige men uppdrag sker i hela landet. Installationer i Europa kan även förekomma.
Vi ger dig givetvis utbildning på de delar av vårt maskinprogram som du skall arbeta med. Arbetet leds och fördelas från Göteborg som du har kontinuerlig kontakt med. Du kommer att ingå i vårt team av kunniga och kompetenta servicetekniker som idag består av sju medarbetare. Vi kan erbjuda dig ett varierat och fritt arbete med tekniska utmaningar i ett internationellt och expansivt bolag.

Kravprofil
Vi söker dig som har erfarenhet av service och underhåll och med goda kunskaper inom mekanik, hydraulik, elteknik och elektronik. Kanske jobbar du idag som servicetekniker eller så har du jobbat flera år som maskinoperatör med erfarenhet av underhållsservice. Har du erfarenhet av arbete och service med lasermaskiner ser vi det meriterande.
Vi tror att en utbildning inom styr- och reglerteknik kan vara en god grund att utgå ifrån. För att trivas med jobbet är du tekniskt intresserad och uppdaterar dig gärna inom ditt område samtidigt som du är utåtriktad och noggrann. Viktigt att du är bra på att samarbeta med både kunder och kollegor. Du måste behärska att prata och skriva på engelska då kontakter med moderbolagets medarbetare i
Belgien är en viktig del av arbetet. Övernattning förekommer i uppdraget. Du skall ha B-körkort. Tjänstebil ingår och du utgår hemifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta vår Serviceansvariga Emil Sköldenborg för mer info. emil.skoldenborg@lvdscandinavia.se

Tycker du detta låter intressant, tveka inte att maila ditt CV och referenser till info@lvdscandinavia.se

Vi behandlar ansökningarna löpande, så kontakta oss snarats om du är intresserad.

Med vänliga hälsningar
Rikard Löfgren
LVD Scandinavia AB
Mer info
Kontaktperson Emil Sköldenborg
Telefon 0200111333
Email Mejla Emil Sköldenborg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LVD Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till LVD nv. Moderbolaget är ett familjeägt bolag beläget i Gullegem, Belgien. Koncernen har totalt 1300 anställda över hela världen. Vårt nordiska bolag arbetar med försäljning, installation, utbildning och service av högteknologisk maskinutrustning för tunnplåtsbearbetning. Vi erbjuder unika tillverknings-system för bockning, laserskärning, stansning och klippning av plåt.
Vårt huvudkontor ligger i Göteborg med dotterbolag i Norge och Danmark.