Säljare till Olympus mikroskopi, Stockholm.

Säljare till Olympus mikroskopi, Stockholm.

LRI Olympus söker nu en Säljare inom området mikroskopi.

Arbetsuppgifterna innebär att identifiera, skapa och utveckla LRI Olympus kundbas i Sverige med fokus på mellan och norra
Sverige. Du genomför kundmöten, håller i demonstrationer, deltar på utställningar och ställer upp bakom företagets ledord som handlar om engagemang, entusiasm och kundnärhet.

Kundsegmenten utgörs bl a av klinisk verksamhet på sjukhus, forskning på universitet samt utveckling/kvalitet/produktion inom industri.

LRI Olympus erbjuder marknadsledande produkter inom området mikroskopi, från kliniska laboratoriemikroskop till avancerade konfokalsystem för forskning. Ett intressant område är också lösningar med digitala kameror för dokumentation och bildanalys. Olympus har även ett mycket brett utbud av utrustningar för industri som täcker in utveckling, forskning och tillverkning.

Som stöd i din försäljning har du ett stort utbud av potentiella kunder samt en effektiv organisation med bred erfarenhet och kompetens.

Våra förväntningar:

Du är lösningsorienterad, handlingskraftig och driver projekt i hamn. Din förmåga att skapa och utveckla kundrelationer är viktig i ditt dagliga arbete.

Du får gärna vara tekniskt intresserad, gärna med en biologisk bakgrund och nyfiken på våra kunders behov. Vilja arbeta självständigt men ändå fungera bra i grupp. På LRI hjälps vi åt att hitta lösningar till våra kunder.

Du är en social person som har lätt att träffa nya människor och skapa kontaktnät.

Vi erbjuder:
Du kommer att arbeta med mycket
konkurrenskraftiga produkter som är marknadsledande inom sitt område. Du kommer till en arbetsplats där professionalism och kvalitet är ledorden tillsammans med passion och en stor portion humor! Utöver detta erbjuder vi konkurrenskraftig lön, tjänstebil, pension och försäkring.

Olympus har ett väl genomarbetat utbildningsprogram där du får all den utbildning du behöver för arbetsuppgiften. Du kommer också få allt det stöd du behöver av dina kolleger som alla har lång erfarenhet av mikroskopiförsäljning.

Har du det som krävs för att lyckas hos oss ser vi gärna din ansökan snarast!

Kontakta:

Peter
Lindelöf

LRI Instrument AB

Tel: 0708-13 35 94

E-post: peter@lri.se

Web: www.lri.se

LRI tillhandahåller
mikroskoplösningar för forskning, sjukvård, utbildning och industri. LRI grundades 1971 och hade då som huvudsyssla försäljning av professionell fotografisk utrustning till universitet och sjukvård. Från 1980 förändrades inriktningen mot dagens mikroskopibaserade lösningar och LRI har sedan dess uteslutande arbetat med försäljning och service av mikroskopisystem. 2010 utökades samarbetet med Olympus som återförsäljare i södra Sverige till att LRI nu är distributör av Olympus mikroskopisystem i Sverige. Idag består LRI Instrument AB av kompetenta och engagerade medarbetare som alla har lång erfarenhet av försäljning och service
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lri.se
Sista ansökningsdag 3 aug (40 dagar kvar)