Förvaltningsledare Office 365

Förvaltningsledare Office 365

Förvaltningsledare för Office 365 till LRF Koncern-IT

LRF-koncernen är en medlemsorganisation inom de gröna näringarna med ett antal dotterbolag som alla har olika inriktning. LRF:s Koncern-IT arbetar långsiktigt med att utveckla koncernens satsningar inom digitalisering. Vi söker nu en driven och erfaren förvaltare av Office 365 som kan fortsätta utveckla våra förmågor avseende koncernens digitala arbetsplats och arbetssätt.

Vi söker dig som vill jobba i en organisation där du har stor möjlighet att påverka framgången med vår digitala arbetsplats. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta med Microsofts tjänster inom Office 365. För att lyckas i rollen har du en naturlig fallenhet och förmåga att arbeta i nära dialog med verksamheten och att omsätta verksamhetens behov i ändamålsenliga lösningar och arbetssätt. Du rapporterar till chefen för Koncern-IT och ingår i LRF:s IT-enhet.

Din roll
I rollen som förvaltningsledare för Office 365 ansvarar du för att utveckla och förvalta de tjänster och tillämpningar som används. Du är huvudadministratör och sätter upp riktlinjer och principer för ingående tjänster. Du är konsultativt stöd till verksamheten, inspirerar till nya arbetssätt och en effektivare vardag genom verktygen i Office 365. Du ansvarar för att bevaka nyheter och förändringar från Microsoft. Du är stöd till koncernens systemägare och driver, beställer och koordinerar uppdrag relaterade till utveckling och förvaltning både vad gäller interna och externa intressenter. Du ansvarar för andra linjens support och tillhörande processer.

Din profil
Du besitter dokumenterad kunskap inom Microsoft Office 365 och tjänster. Du har gedigen erfarenhet av moln- och tjänsteorienterad arkitektur. Du har mycket god förmåga att omsätta verksamhetsbehov i ändamålsenliga lösningar och arbetssätt. Som person är du handlingskraftig och relationsskapande. Du har förmågan att arbeta i flera uppdrag samtidigt och ditt arbetssätt präglas av en kommunikativ och analytisk förmåga samt att du kan hantera ditt ansvarsområde utifrån olika perspektiv. Vidare är du ansvarstagande, självgående och arbetar proaktivt för att stötta organisationen i frågor som rör digitalisering, system, rutiner och processer. Du har ett stort intresse att följa den tekniska utvecklingen genom tex omvärldsbevakning. Du har god förmåga att bygga ändamålsenliga strukturer som du gärna delar med dig av.

Formella krav
För att lyckas i rollen har du jobbat i en likande roll tidigare alternativt varit konsult inom Office 365. Du har god kunskap inom Sharepoint. Det är meriterande om du har erfarenhet av Azure-lösningar.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en nyckelposition inom vidareutvecklingen av digitaliseringen inom LRF-koncernen. Ett roligt och stimulerande arbete med kompetenta kollegor där du kan växa med uppdraget. Vi sitter i fina lokaler i Stadshagen på Kungsholmen med tillgång till bra kommunikationer. Eftersom personalvård är viktigt för oss erbjuder vi goda möjligheter till träning både inom- och utomhus.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig! Är du vår nästa förvaltningsledare av Office 365? Skicka då in ansökan med CV och personligt brev redan idag. Intervjuer kommer att ske löpande. I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Staffan Heidenberg på telefon 0708-59 33 98 eller via mejl staffan.heidenberg@badenochandclark.se

Välkommen med din ansökan!

Om LRF
Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, är en partipolitiskt obunden intresse- och företagarorganisation för människor och företag inom de gröna näringarna. LRFs nära 150 000 medlemmar driver tillsammans nästan 70 000 företag och det gröna näringslivet står för lite mer än 4 procent av Sveriges BNP. LRF medverkar till utveckling av företag och företagare med jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö som bas, så att de kan förverkliga sina ambitioner om tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 2 sept 2019 (10 dagar kvar)