Biträdande kvalitets- och miljöchef

Biträdande kvalitets- och miljöchef

Om verksamheten

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag. Vi är ca 1 400 medarbetare över hela landet och erbjuder tjänster inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling.

LRF Konsult är certifierade enligt ISO 9001; 2015 vilket innebär att vi har ett kund- och processorienterat arbetssätt och att vi arbetar med ständiga förbättringar med kunden i fokus. Kvalitetsarbetet lägger grunden för de satsningar vi nu gör på effektivitet, automatisering och digitalisering, därför kompetensförstärker vi nu ytterligare inom området.

Arbetsbeskrivning

I din roll kommer du både att arbeta som internrevisionsledare och stödja och följa upp våra processägare. Du kommer även att vara processägare, GDPR-ansvarig, samt arbeta med centrala utvecklingsprojekt inom vårt tjänsteområde ekonomi. Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor i Stockholm.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Självständigt planera, leda och följa upp internrevisorerna
  • Vidareutveckla och förbättra arbetssättet inom internrevisionen
  • Samordna och äga internrevisions-, förbättrings- och reklamationsprocessen
  • Bistå i att driva och utveckla kvalitetsarbetet tillsammans med processägare
  • Bistå i att sammanhålla, styra och följa upp fastställda processer
  • Bistå i rapporterings- och kommunikationsarbetet inom ovan nämnda områden
  • Arbeta med centrala utvecklingsprojekt inom ekonomi med fokus på effektivisering och automatisering av arbetssätt
  • Utifrån processerna driva aktiviteter som leder till effektivisering och automatisering
  • Centralt ansvarig för GDPR-frågor
Vem är du?

Vi söker dig med Universitets/högskoleutbildning inom Ekonomi och med 3-5 års arbetslivserfarenhet, med fördel från revisionsbranschen. Du har en god förståelse för arbetssättet inom redovisning och är bra på att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet av Episerver ser vi det som meriterande.

Som person söker vi dig med stort driv och framåtanda. Du trivs i en föränderlig miljö där du kommer arbetsleda, initiera och utveckla arbetsprocesser. Du brinner för kvalitet, är strukturerad och har god förmåga att greppa helheten. Genom ett positivt förhållningssätt bidrar du med energi och entusiasm till ett bolag som nu går in en spännande utvecklingsfas.

Du erbjuds

På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter i en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang och affärsmässighet.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström 076-297 87 95 alt. karolina.wahlstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Fackliga representanter

Pär Wiklund, Unionen 063-157121 par.wiklund@lrfkonsult.se

Maria Bellskog , Saco 060-67 88 03 maria.bellskog@lrfkonsult.se

Välkommen in med din ansökan!

Start
Efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Karolina Wahlström
Telefon 0762-97 87 95
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.