Säljare till LK Systems i Stockholm

Säljare till LK Systems i Stockholm

LK söker en säljare till LK Systems i Stockholm. Din roll blir att bearbeta marknaden i Stockholmsområdet. Ta chansen att bli en del av ett välkänt och framgångsrikt företag. Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans.

Din nya roll

Som säljare hos LK marknadsför du våra produkter och lösningar för värme- och tappvattensystem. Kunderna består av installatörer, grossister och konsulter i VVS-branschen samt beställare av byggprojekt. Du får en självständig roll med fokus på att skapa affärer hos både potentiella och befintliga kunder i Stockholm. Till din hjälp har du ett team med kompetenta kollegor inom såväl försäljning som teknisk support. Du kommer också att få hålla i produktutbildningar och andra kundaktiviteter.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
  • Kartlägga och analysera marknaden
  • Planera och genomföra kundbesök
  • Föreslå lösningar och skapa tillsammans med teknisk innesälj
  • Följa upp offerter
  • Förhandla anbud och hantera avtal
Vem söker vi?

Vi söker dig med god teknisk kompetens för att förstå kundens behov och hitta den bästa lösningen. Erfarenhet från VVS-branschen eller närliggande branscher i Stockholmsregionen är meriterande. Vi förutsätter också att du har körkort. Som person är du trevlig, social och affärsdriven och lätt för att strukturera och planera din arbetstid effektivt. Du har lätt för att knyta kontakter och bygga relationer. Att hålla presentationer framför en grupp människor är inga problem för dig.

Vad erbjuder vi dig?

LK är en familjeägd koncern som verkar globalt inom VVS-branschen och sedan starten 1910 har det hänt mycket och vi är stolta över vår resa hittills. Vår historia bygger på en nyfikenhet att lära nytt och förbättra. Men också en oräddhet för att lägga om kursen när det behövs. Att ständigt förbättra det vi gör skapar på sikt säkerhet och hållbarhet för våra kunder, oss själva och vår omvärld och är vårt bidrag till de kommande generationerna. Vi älskar det vi gör.

LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med lönsam och positiv företagskultur. Vår utgångspunkt är att allting går att förenkla och förbättra. Därför strävar vi alltid efter att utveckla smartare och mer hållbara lösningar för våra kunder.

Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter. Självklart erbjuder vi tjänstepension, kollektivavtal och friskvårdsbidrag. På vår karriärssida kan du läsa mer om hur våra kollegor tycker det är att jobba på LK.

Din ansökan

Låter det intressant? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss så snart som möjligt då vi kommer ha löpande urval. Det är viktigt att du bifogar CV då vi ej hanterar ansökningar utan CV. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Regionchef Jimmy Nordenskiöld, 070-6417050, Jimmy.Nordenskiold@lksystems.se

Om LK

För en enklare och smartare vardag Enklare, smartare och mer hållbart - på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet.

LK Systems är ledande i Norden inom lösningar för värme- och tappvattensystem. Våra system är enkla att installera och i vår prefabriceringsanläggning tillverkar vi även skräddarsydda system som ytterligare förenklar installationen. Från idé till färdig produkt, här får du de smartaste lösningarna, idag och i framtiden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För en enklare och smartare vardag
Enklare, smartare och mer hållbart - på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet.