Köksmedarbetare till Stockholms fräschaste salladsbar! Heltid/deltid

Köksmedarbetare till Stockholms fräschaste salladsbar! Heltid/deltid

Köksmedarbetare till Stockholms fräschaste salladsbar!

Du som är stark, glad, smart, hungrig och älskar god, rik grön mat: JOBBA med oss!

LETT är på framfart!
LETT öppnade sin första filial i Oslo i oktober 2014 och har för närvarande 6 butiker. Nu är vi redo att öppna vår fjärde restaurang på Torsplan i Stockholm, och vi hoppas du kommer att vara en del av den spännande utveckling LETT kommer göra i Sverige!

Här lagar vi näringsrik, klimatsmart och beroendeframkallande god mat som gör hälsan lätt och världen rätt. Det är vi stolta över. Våra gäster möter vi som våra vänner. Vi är glada, trevliga, engagerar oss och ger allt för den bästa matupplevelsen.

Kvalifikationer
I vår fjärde restaurang öppnar vi vårt produktionskök, och vi behöver personal som brinner för god och hälsosam mat! Vårt produktionskök producerar mat till alla våra restauranger i Stockholm, bland annat olika soppor, grytor, dressingar, rawfood-produkter, för att nämna något.

Du är glada, energisk och engagerar människor. Du måste älska att arbeta med människor och trivas i en miljö med högt tempo! Vi söker personer över 18 år (klar med gymnasiet) som tar egna initiativ, är lösningsorienterad och som är förtroendeingivande. Har du tidigare arbetat i kök eller i restaurang är detta en fördel, men inte ett krav. Vi söker personer som vill arbeta minst två dagar i veckan och som kan visa en viss grad av flexibilitet när det gäller arbetstider och vilken tid på dagen du arbetar.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig en ung och sprudlande arbetsmiljö, där du kommer att arbeta självständigt och i team med andra kollegor. Genom att länka till oss friska och glada ja-människor skapar vi en rolig och energigivande arbetsplats. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal genom Visita, och spännande utvecklingsmöjligheter som anställd hos LETT! Genom att hjälpa till att göra Sverige friskare är detta ett företag som du garanterat kommer på att vara stolt över! Skicka oss din ansökan! :-)
Mer info
Kontaktperson Ane
Telefon +4797061243
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Kock & Kökspersonal, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lett.se
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)