Butiksbiträden till Stockholms fräschaste salladsbar! Heltid/deltid

Butiksbiträden till Stockholms fräschaste salladsbar! Heltid/deltid

Medarbetare till Stockholms fräschaste salladsbar!

Du som är stark, glad, smart, hungrig och älskar god, rik grön mat: JOBBA med oss!

LETT är på framfart!
LETT öppnade sin första filial i Oslo i oktober 2014 och har för närvarande 6 butiker. Nu är vi redo att öppna vår fjärde restaurang i Stockholm och vi hoppas Du kommer att vara en del av den spännande utveckling LETT kommer göra i Sverige!
LETT behöver nu anställa medarbetare som möter våra känder kunder och förbereder och serverar våra fräscha och hälsosamma rätter.

På LETT lagar vi näringsrik, klimatsmart och beroendeframkallande god mat som gör hälsan lätt och världen rätt. Det är vi stolta över. Våra gäster möter vi som våra vänner. Vi är glada, trevliga, engagerar oss och ger allt för den bästa matupplevelsen.

Kvalifikationer
Du som är stark, glad, smart, hungrig och älskar god, rik grön mat: JOBBA med oss! Vi letar alltid efter drivna medarbetare som vill förändra världens hälsa! Som anställd på LETT är din huvudsakliga uppgift att se till att våra gäster får en positiv och smakfull upplevelse genom att förbereda och servera våra färska och hälsosamma rätter. Vi söker glada, energiska och engagerade människor som brinner för hälsa och en aktiv livsstil. Du måste vara serviceinriktad, älska att arbeta med människor och trivas i en miljö med högt tempo! Vi söker personer över 18 år (klar med gymnasiet) som tar egna initiativ, är lösningsorienterad och som är förtroendeingivande.

Har du tidigare arbetat på restaurang, café eller någon annan form av försäljning och service är detta en fördel, men inte ett krav. Vi söker personer som vill arbeta minst två dagar i veckan och som kan visa en viss grad av flexibilitet när det gäller arbetstider och vilken tid på dagen du arbetar.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig en ung och sprudlande arbetsmiljö där du kommer att arbeta självständigt och i team med andra kollegor. Genom att länka till oss friska och glada ja-människor skapar vi en rolig och energigivande arbetsplats. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal genom Visita, och du har spännande utvecklingsmöjligheter som anställd hos LETT! Genom att hjälpa till att göra Sverige friskare är detta ett företag som du garanterat kommer på att vara stolt över! Skicka oss din ansökan! :-)
Mer info
Kontaktperson Ane
Telefon +4797061243
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Hotell & Restaurang, Servering, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lett.se
Sista ansökningsdag 30 nov (15 dagar kvar)