Larmtekniker & Service tekniker

Larmtekniker & Service tekniker

  • Om Tjänsten
Som säkerhets tekniker hos Larmteknik kommer du utföra installationer, kabeldragning, service och driftsättning av passage och säkerhetssystem. Dina uppgifter kommer innebära att installera, dokumentera, planera, driftsätta och utföra service på anläggningar. Du kommer arbete i grupp samt på egen hand.

  • Vem är Du ?
Som person är du noggrann och självgående i ditt arbetssätt och tar initiativ samt arbetar med fokus på att lösa uppgifterna. Naturligtvis är du en "lagspelare" som är social och gillar att ha kontakt med människor.

Vi söker dig som redan arbetar med säkerhets installationer eller en person som idag är elektriker och vill utveckla sig .

Arbetet är i stor utsträckning självständigt. Du skall ha lätt för att arbeta både ensam eller i grupp.

Du som person är utåtriktad, har god samarbetsförmåga och har ett kundorienterat fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Då installation, service och utbildning av larmsystem sker hos kunderna ska du därför väl kunna behärska svenska i tal och skrift samt ha B-körkort.
  • Du gillar att jobba med den senaste tekniken, då larm, kamera system integreras i samma system.
  • Du kommer att få fortlöpande utbildning i de fabrikat vi arbetar med.
Mer info
Telefon 08-57400532
Email Mejla LARMTEKNIK I STOCKHOLM AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 mars 2020 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Larmteknik i Stockholm AB grundades 2000 och är sedan 20 år ett etablerat säkerhets företag med många fasta kunder.

Larmteknik :
Projekterar, Säljer och installerar säkerhetsanläggningar såsom larm, passagesystem, kamera bevakning, dimgeneratorer. Larmteknik har idag 8 stycken anställda och en ökad orderingång. Kontor finns både i Solna samt på Värmdö.

  • Alla tekniker har en egen service bil och utgår oftast direkt från hemmet ut till kunderna. - Larmteknik är ett säkerhetsföretag, som arbetar med den senaste tekniken.
  • Teknikerna erhåller service order via en app i telefonerna för att underlätta arbetet.
  • Larmteknik jobbar via samarbetsparter med integrering av larmsystem , kamera system, smarta hemlösningar, KNX, Control 4, Lutron
Många trogna kunder vittnar om långsiktighet.