LGA Transport & Service Service söker mekaniker!

Vem är du?
Du har ett genuint tekniskt intresse och ett hjärta som klappar för tunga fordon. Vi önskar att du har teknisk utbildning eller ett par års erfarenhet i yrket. Goda el- kunskaper och erfarenhet av felsökning är starkt meriterande. Du är för övrigt en juste jobbarkompis, tillför positiv energi och har en lösningsorienterad approach till vardagens situationer.

Vilka är vi?
LGA Transport & Service är ett familjärt företag beläget i Länna/Gräsvreten söder om Stockholm. Vi kör kranbilstransporter i hela Stor-Stockholm med framförallt byggmaterial. Vi arbetar med flera väletablerade företag i byggbranschen.

Vi söker en ny medarbetare som tillsammans med vår erfarna Mekaniker kan sköta underhåll och reparationer av våra fordon, både i vår egen verkstad och ute på fält när så krävs.

Är vår arbetsplats vara något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan till Lasse Wallander, löpande urval gäller. Har du inget färdigt CV? Bekymra dig inte om det, slå en signal och berätta lite om dig själv så tar vi det därifrån.

Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt företag, med ett starkt medarbetarperspektiv och glada kollegor.

Bilmekaniker / Lastbilsmekaniker

Tfn: 070-5178080
Mail: info@lgatransport.com
Mer info
Kontaktperson Lasse
Telefon 070 517 8080
Email Mejla Lasse
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lgatransport.com
Sista ansökningsdag 3 maj (46 dagar kvar)