Säljande konsultchef till ett snabbväxande bolag inom vårdsektorn

Säljande konsultchef till ett snabbväxande bolag inom vårdsektorn

Är du en fena på relationer, gillar högt tempo och vill jobba för att göra skillnad?

L&F söker nu för kunds räkning en säljande konsultchef till ett ledande konsultbolag inom vårdsektorn, som vill hjälpa till att bemanna landets sjukhus och vårdcentraler med rätt personal.

Om rollen:

Rollen som konsultchef innebär att du etablerar, upprätthåller och utvecklar relationen med kunder såväl som konsulter inom ditt verksamhetsområde. Du tar fram och/eller behandlar aktuella uppdragsförfrågningar från kunder och matchar dessa mot lämpliga konsulter i ditt och bolagets väl upparbetade nätverk.

Som konsultchef ansvarar du för hela processen från första kontakt, till bokning och uppföljning med både kund och konsult.

Man kan förvänta sig en högpresterande miljö där de anställda står i fokus. Bolaget värnar om konstant utveckling genom nära ledarskap, coachning, målsättning och personlig utveckling.

Mer om tjänsten:

Vi söker nu en säljande konsultchef till ett snabbväxande konsultföretag som jobbar med att förse sveriges vård med rätt personal. Deras kunder är kommuner, landsting och privata aktörer över hela landet.

"Vi på fokuserar på höga mål och personlig utveckling. Hos oss får alla medarbetare coaching av seniora kollegor och ledning, daglig utbildning på digitala plattformar samt årliga säljkonferenser. Vi tar även ansvar för din privata framtid genom mentorskap och ekonomisk rådgivning. Mellan affärerna kör vi gärna gokart, spelar bowling eller turnerar i biljard" - VD på bolaget.

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av kundrelationer/försäljning sedan tidigare
  • Gillar och drivs av att ha kontakt med andra människor
  • Talar flytande svenska och engelska
Som person ser vi att du är:
  • Driven och gillar högt uppsatta mål
  • Strukturerad och organiserad
  • Självgående
  • Lösningsorienterad
Övrig information

Start: Omgående, provanställning tillämpas

Omfattning: Heltid, kontorstider (måndag-fredag)

Placering: Stockholm, Östermalm

Rekryteringsprocessen hanteras av L&F.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (27 dagar kvar)