Serviceinriktad koordinator till Långholmen kajak, Stockholm

Serviceinriktad koordinator till Långholmen kajak, Stockholm

Har du ett friluftsintresse, är stark (kan bära en kajak) och vill arbeta i en snabbväxande verksamhet? Brinner du för försäljning och kundrelationer, samtidigt som du har en administrativ ådra? Då kan det här vara en möjlighet för dig!

Om tjänsten

Långholmen kajak söker nu en serviceinriktad koordinator som kommer att ansvara för den dagliga driften i butiken på Hornsgatan och i webbshopen. Arbetet innebär både att vara ansiktet utåt mot våra kunder och att avlasta ägarna med administrativa uppgifter kring butiksverksamheten. Då tjänsten är ny och verksamheten växer, finns det goda möjligheter att utveckla tjänsten utifrån dina kunskaper, erfarenheter och initiativ.

I rollen ingår exempelvis:
  • Kundkontakt via mejl, i telefon och i butik
  • Följa upp alla tidigare kontakter gällande köp
  • Sköta all administration kring digital annonsering
  • Formulera texter så som produktbeskrivningar och annonser
Är det här du?

Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för kundrelationer och försäljning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med sälj, både face to face och på nätet. Har du utbildning inom försäljning eller marknadsföring är det ett plus. Då arbetet innebär en hel del skriftlig kommunikation och annonsproduktion, är det av stor vikt att du är mycket duktigt på att uttrycka dig i svenska språket. Har du tidigare erfarenhet av Facebook Ads och Google Ads är det meriterande, liksom ett tekniskt intresse. Vi ser även att du har goda kunskaper i engelska, grundläggande kunskaper i Excel och innehar B-körkort.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är affärsdriven och ser möjligheter som bidrar till ökad försäljning. Du drivs och motiveras av att ta eget ansvar och initiativ samtidigt som du trivs med att vara en del av ett arbetslag. För att vara framgångsrik i rollen krävs att du är strukturerad och ordningsam samtidigt som du är flexibel och lyhörd inför kundens behov. Utöver detta ser vi att du har ett vänligt och prestigelöst förhållningssätt.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Långholmen kajak med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Emily Wadman på 08-120 50 428. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Säljare, Webbsäljare, Showrumsansvarig, Onlinesäljare, Butiksmedarbetare, Säljassistent, Administratör
Mer info
Kontaktperson Emily Wadman
Telefon 08-120 50 428
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (100 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Långholmen kajak AB är ett privatägt företag verksamma inom vattensport (främst kajakpaddling och stand up paddleboarding). Bolaget startades 2012 och har i dagsläget 4 heltidsanställda och ett 30-tal säsongsanställda. Ledningens målsättning är expansion. https://langholmenkajak.se/