Kock till den gröna ön mitt i stan

Kock till den gröna ön mitt i stan

Vi på Långholmens Wärdshus i Stockholm söker nu en kunnig kock till vårt köksteam. Vår mat utgår från svensk mattradition och vi lägger stolthet i att laga mat från grunden med bra svenska råvaror.

Du ska ha några års yrkeserfarenhet, vara en bra lagspelare och självklart ha ett stort intresse av att laga bra mat!

Vi erbjuder dig en trygg och rolig arbetsplats med kollegor som arbetar tillsammans mot samma mål! Du kommer arbeta i historiska byggnader där öns vackra parkområden börjar utanför entrédörren och Mälarens vatten ligger ett stenkast bort.

Vi har ett grönt tänk och arbetar aktivt med vårt hållbarhetsarbete. Bland annat var vi den första restaurangen på Södermalm som blev miljömärkta med Svanen och vi ingår i nätverket Hållbara Restauranger.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Vi gör urval av kandidater löpande.

Skicka din arbetsansökan med personligt brev och CV via e-post jobb@langholmen.com och skriv Kock i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ringa köksmästare Fredrik Syding på 070 748 45 25.

Om företaget

Långholmens Wärdshus är en del av Långholmen Hotell & Restaurang AB som är ett privatägt bolag som driver hotell, konferens, restaurang och vandrarhemsverksamhet i det gamla Kronohäktet på Långholmen i Stockholm.

Fängelseverksamheten bedrevs fram till 1975 och det är i det gamla spinnhuset som Långholmens Wärdshus huserar idag. Här finns ca 240 sittplatser i restaurangen, festvåning för ca 90 sittande gäster och en uppskattad uteservering sommartid. Vårt Wärdshus bjuder på modern svensk husmanskost med fokus på hög kvalitet när det gäller både service och mat. Vi arbetar aktivit med vårt hållarbetshetsarbete och anläggningen är miljömärkt med Svanen.

Vi serverar boende gäster med frukost och konfererande gäster med förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag. Vi har också á la carte gäster till både lunch och middag. På helger njuter Stockholmare av vår populära brunch och i festvåning arrangeras fester, bröllop och event. För större sällskap erbjuder vi specialkomponerade menyer och även våra uppskattade arrangemang såsom "Fångarna på Långholmen".

I anslutning till Wärdshuset ligger vår bar Finkan som är perfekt för en after work. Under sommarhalvåret arrangerar vi återkommande grillkvällar i vår Wärdshuspark. Och under juletider är vårt hemlagade traditionella julbord höjdpunkten i vår verksamhet.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Syding
Email Mejla Fredrik Syding
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://langholmen.com
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (35 dagar kvar)