Ersättningshandläggare

Ersättningshandläggare

Lärarnas a-kassa söker ersättningshandläggare
Vi utvecklar vårt arbetssätt för effektiv och personlig service åt alla Sveriges lärare och söker nu ersättningshandläggare till vårt kontor i Stockholm. Har du ett stort medlemsfokus och tidigare erfarenhet från en a-kassa eller liknande verksamhet? Motiveras du av att utifrån ett regelverk leverera bästa möjliga lösning åt våra medlemmar? Då vill vi få en ansökan från dig!

Vi är cirka 40 personer som jobbar på Lärarnas a-kassa. Tillsammans ger vi lärare personlig service av hög kvalitet. Vi arbetar för att våra medlemmar snabbt ska få bästa möjliga ersättning när de behöver.

Arbetsbeskrivning
Som handläggare ska du självständigt utreda och ta beslut i ersättningsärenden. Du kommer dagligen ha kontakt med våra medlemmar, arbetsgivare och andra myndigheter i telefon eller genom våra e-tjänster. Du deltar aktivt i att utveckla och förbättra våra arbetssätt och verktyg, både internt och för alla våra medlemmar.

Egenskaper och erfarenheter

Vi söker dig som
  • är bra på personlig service och trivs med att hjälpa människor
  • har en hög ansvarskänsla och ett noggrant arbetssätt
  • har god kommunikativ och pedagogisk förmåga och kan förklara värdet med medlemskapet.
Vi ser även att du gärna
  • har tidigare erfarenhet av att utreda och fatta beslut om ersättningsärenden enligt lagen om arbetslöshetsförsäkringen
  • har erfarenhet av ärendehanteringssystemet ÄGA
  • har relevant högskoleutbildning och likaså erfarenhet av handläggning på a-kassa inom EU/EES- och företagsärenden.
Detta erbjuder vi dig
Utöver att jobba med oss på resan mot en ännu bättre a-kassa, kan vi erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö i våra ljusa lokaler på Stora Essingen. Vi har förmåner i form av friskvårdstimme, friskvårdsbidrag, subventionerad lunch, bra föräldrapolicy och en avkopplande och fin lounge med kaffe, te och frukt åt alla anställda.

Omfattning
Anställningen är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan senast den 27 januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://lararnasakassa.se/
Sista ansökningsdag 27 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lärarnas a-kassa är Sveriges största a-kassa för lärare och övriga yrken inom utbildningsområdet. Både den som jobbar som lärare och den som studerar till lärare i någon form kan vara med hos oss.