Utbildningsutvecklare med erfarenhet av digital produktion

Utbildningsutvecklare med erfarenhet av digital produktion

Om du vill skapa engagerande lärupplevelser i framtidens digitala kanaler och jobba som utbildningsutvecklare - då är du den vi söker!
Vill du jobba med att ge världens viktigaste yrke bättre villkor och förutsättningar? Lärarförbundets utbildningar är en del i ett attraktivt medlemserbjudandes som attraherar nya medlemmar och skapar ett fördjupat engagemang både bland medlemmar och förtroendevalda. Utbildningarna skapar förutsättningar för medlemmars engagemang och ger stöd åt förtroendevalda i sina uppdrag. Att jobba på Lärarförbundet innebär att arbeta med en av Sveriges mest diskuterade frågor. Skolan är avgörande för Sveriges framtid och en nyckel till integrationen. Vi brukar säga att allt börjar med bra lärare. Och lärare ska ha bra löner och bra villkor.

Vi som jobbar här vill vara engagerande, öppna, kompetenta och drivande. Det är också egenskaper vi söker när vi letar efter nya medarbetare. Allt för att skapa goda förutsättningar och medlemsvärde för 232 000 lärare.

Om jobbet
I rollen som utbildningsutvecklare kommer du att arbeta med att producera utbildningar till våra blivande och befintliga medlemmar samt förtroendevalda med fokus på digitalt lärande. Du får möjlighet att driva utbildningsprojekt från början till slut och kommer att tillhöra Utbildningsenheten på avdelningen för Marknad, Kommunikation och Journalistik. Som utbildningsutvecklare kommer du ha många kontaktytor inom förbundet att driva produktionen av utbildningar som en del i medlemsresor och stöd till förtroendevalda.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
 • Arbeta strategiskt med utbildning genom att utveckla Lärarförbundets utbildningsutbud med fokus på digitalt lärande
 • Projektleda framtagandet av nya utbildningar och uppdatera utbildningar i samverkan med ämnesexperter och kursledare
 • Producera kvalitativa utbildningar i en blandad lärform
 • Konceptutveckling, skriva manus och producera webbutbildningar
 • Genomföra behovsanalyser, formulera mål och följa upp utbildningar
Om dig
Krav - vi söker dig som:
 • har eftergymnasial utbildning
 • har erfarenhet av digital utbildningsproduktion
 • är van att leda och arbeta i projekt
Kompetenser som är extra viktiga i denna roll
 • arbeta självständigt och ta egna initiativ
 • samarbeta och dela med sig av kunskap
 • kommunikativ, kunna uttrycka sig väl i tal och skrift
 • producera manus till digitala utbildningar
 • kunna strukturera sitt arbete
Vad kan vi erbjuda dig?
Du kan se fram emot ett omväxlande jobb i en organisation som är i en spännande utveckling. Vi har ett av marknadens bästa kollektivavtal med tjänstepension, och vi kan erbjuda dig subventionerade luncher, flexibla arbetstider och friskvårdsbidrag. Vi eftersträvar mångfald och att spegla våra medlemmar och förutsätter att du delar Lärarförbundets grundläggande fackliga värderingar. Lärarförbundet strävar i alla avseenden efter frihet från diskriminering och lika möjligheter för alla.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Individuell lönesättning tillämpas. Heltidstjänst. Tjänstgöringsort är Stockholm. Välkommen med din ansökan (CV + personligt brev) så snart som möjligt, senast den 2 februari 2020.
Mer info
Kontaktperson Malin Hjorth
Telefon 072-5704734
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lararforbundet.se
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skolan är en avgörande fråga för Sveriges framtid. Vi brukar säga att allt börjar med bra lärare och därför ska lärare ha bra löner och villkor. Oavsett vad du jobbar med på Lärarförbundet är det en dynamisk arbetsplats där du kommer att utvecklas.