Förvaltningsledare IT

Förvaltningsledare IT

Förvaltningsledare IT till Lärarförbundet
Lärarförbundet befinner sig i början av en spännande digitaliseringsresa där vi bygger upp och utvecklar våra digitala miljöer till att vara inspirerande, engagerande och lättanvända. För att lyckas behöver vi ha en förvaltningsorganisation, vill du vara med och bygga upp den?

Ditt ansvar och arbetsuppgifter
Du leder och utvecklar det lång- och kortsiktiga IT-förvaltningsarbetet för två förvaltningsobjekt:
  • Rekrytering och medlemsförmåner handlar om att ge stöd och verktyg för rekrytering av medlemmar, analys av medlemsdata samt för de förmåner vi erbjuder våra medlemmar.
  • Medlemsservice består av våra verktyg för att erbjuda bästa service till våra medlemmar och förtroendevalda såsom vårt ärendehanteringssystem och Contact center.
I ditt uppdrag som förvaltningsledare IT ingår att säkerställa att mål inom förvaltningsplaner och verksamhetsnytta uppnås. I båda förvaltningsobjekten ingår vårt nya CRM-verktyg byggt på Microsoft Dynamics, mycket av ditt arbete kommer handla om att bygga upp arbetssätt och samarbetsytor för att skapa största möjliga nytta för verksamheten.

Som förvaltningsledare IT har du ett tätt samarbete med förvaltningsledare och tillsammans ansvarar ni för den totala leveransen för förvaltningsobjektet. Du kommer att arbeta med IT-specialister, leda möten och följa upp status, avvikelser och uppföljning av kostnader till IT-objektägare och styrgrupp. Vi har ett arbetssätt inspirerat av PM3 och du kommer ha ett nära samarbete med gruppen av förvaltningsledare.

Om dig
För att lyckas i rollen behöver du en ha en relevant akademisk utbildning eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av förvaltningsledning eller som teknisk projektledare. Du har från tidigare roller erfarenhet av leverantörsstyrning, avtals- och licenshantering och erfarenhet av budgetarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av någon förvaltningsmodell och har vana av att leda och delta i IT-utvecklingsprojekt. Som person är du självständig och kan strukturera upp ditt arbete och föreslå förändringar i arbetssätt och processer. Arbetsuppgifterna kräver många kontaktytor och därför är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du bör även ha en god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska.

Det är meriterande om du tidigare har förvaltat Microsofts Dynamics 365, Microsoft Business Central eller business intelligence-system. Det är också meriterande om du tidigare arbetat med Scrum och i Jira.

Vad kan vi erbjuda dig?
Du välkomnas till ett modernt kontor och ett omväxlande jobb i en organisation som är inne på en spännande förändringsresa. Självklart har vi kollektivavtal med tjänstepension. Vi erbjuder dig subventionerade luncher, flexibla arbetstider och vår förmånsportal – som har Sveriges största utbud av förmåner och personalrabatter. Vi är stolta över att vi år 2016 vann Guldnappen – och fick titulera oss Sveriges bästa arbetsgivare för småbarnsföräldrar.
Vi sitter i Lärarnas hus på Stora Essingen i Stockholm. Hit tar du dig enkelt med tvärbanan eller med buss. För dig som vill cykla har vi uppvärmt garage och omklädningsrum. Vi förutsätter att du delar Lärarförbundets grundläggande fackliga värderingar. Lärarförbundet strävar i alla avseenden efter frihet från diskriminering och lika möjligheter för alla. Individuell lönesättning tillämpas. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Ansökan
Välkommen med din ansökan så fort som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lararforbundet.se
Sista ansökningsdag 1 dec 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skolan är en avgörande fråga för Sveriges framtid. Vi brukar säga att allt börjar med bra lärare och därför ska lärare ha bra löner och villkor. Oavsett vad du jobbar med på Lärarförbundet är det en dynamisk arbetsplats där du kommer att utvecklas.