Scrum Master till Länsförsäkringar AB

Scrum Master till Länsförsäkringar AB

Som Scrum Master hos Länsförsäkringar möjliggör du för teamen att utveckla marknadens bästa kundupplevelse

Hos det kundägda bank- och försäkringsbolaget Länsförsäkringar har du som Scrum Master det viktiga uppdraget att möjliggöra ett lean-agilt arbetssätt som skapar kundvärde. Med din expertis inom teknik och agila principer coachar du teamet och bidrar till en kundupplevelse i världsklass.

Vi erbjuder dig

Hos oss står varje medarbetare i fokus där vårt ledarskap präglas av förtroende och tillit till individen.

Du får:
  • Dagligen inspirera och vägleda teamet
  • Möjliggöra för teamet att kontinuerligt skapa kundvärde
  • Påverka på riktigt - både din roll och ditt ansvarsområde
DET HÄR GÖR DU HOS OSS
  • Coachar teamet och säkerställer ett lean-agilt arbetssätt med fokus på ständiga förbättringar
  • Undanröjer hinder så att teamet kan fokusera på utveckling
  • Agerar förlängd arm mot externa parter
  • Faciliterar agila sammankomster såsom dagliga stand-ups samt ansvara för agila verktyg
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Vi arbetar enligt SAFe-ramverket i lean-agila tvärfunktionella team. Du samverkar med alla team inom avdelningen Utveckling&IT, som ansvarar för utvecklingen av Länsförsäkringars digitala kund- och medarbetarkanaler. I varje team finns bred kompetens i form av bl.a. produktägare, UX och utvecklare.

Mer om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta agilt och ett intresse för Scrum Master rollen. Du kanske jobbar som Scrum Master idag eller så har du jobbat som utvecklare i tätt samarbete med en Scrum Master.
Rollen innebär att du behöver kunna hantera problem och incidenter snabbt samt samarbeta med andra för att få de resurser och den hjälp som krävs. Du är anpassningsbar, har stort fokus på teamet och är duktig på att skapa förutsättningar för att nå gemensamma mål.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Emil Lindberg
Telefon 0737450436
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Data & IT, IT-Konsult, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

En stor del av Länsförsäkringars framgångar ligger i balansen mellan lokalt och gemensamt. Det lokala består av 23 kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger utvecklings- och servicebolaget Länsförsäkringar AB i Stockholm samt dotterbolagen Wasa Kredit och Agria Djurförsäkring.

På länsförsäkringar AB finns roller inom projektledning, ekonomi, juridik, aktuariella och analytiska tjänster eller marknadsföring. Här finns också specialister inom nischade delar inom försäkring, bank och pension. IT är en strategisk kompetens och grunden i vår kundupplevelse. Att jobba med IT hos oss innebär att man blir en nyckelspelare i att förverkliga våra IT-visioner, ta fram nya tekniska lösningar och förbättra kundupplevelsen i gränslandet mellan teknik och människa.