Lead DevOps Digitala Kanaler, Länsförsäkringar AB

Lead DevOps Digitala Kanaler, Länsförsäkringar AB

Driv automatiserade och effektiva utvecklingsflöden för kundcentrerade tjänster som Lead DevOps Engineer i Stockholm!

Vill du vara med och bidra till Länsförsäkringars utveckling av sin DevOps-kultur? Vi söker dig som vill bli mittpunkten för 23 utvecklingsteam som utvecklar lösningar, appar och kanaler som når 8 miljoner användare. Du har ansvaret att coacha och driva vår utvecklingsorganisation framåt, att möjliggöra kontinuerliga värdeleveranser i alla led av utvecklingskedjan.

Idag har vi ett urval av verktyg, från Azure Devops till Open Source-lösningar för att stötta utvecklingen av våra lösningar.

Vi erbjuder dig

Först och främst: möjligheten att i en resursstark och förändringsbenägen verksamhet förbättra våra tekniska förutsättningar för att utmana våra arbetssätt. Tillsammans skapar vi Länsförsäkringars digitala kundupplevelse, med varje medarbetare i fokus och ett empatiskt ledarskap. Du får:
  • En roll med tekniskt ledarskap i vår organisation med inflytande över verktyg, processer och resurser
  • Påverkan över områdets etablering och utveckling över tid, samt utformandet av rollen
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Lead DevOps har du ett övergripande ansvar för att se till att vår utvecklingsverksamhet har det stöd, kompetens och verktyg som behövs för att automatisera samt effektivisera våra leveranser. För att förbättra våra utvecklingsprocesser och stötta utvecklingsteamen framåt, arbetar du med att:
  • Utvärdera och implementera verktyg, tekniker och arbetssätt för testautomatisering, test- och byggmiljöer och pipelines
  • Coacha och stötta utvecklingsteamen vid implementering av DevOps-tekniker och -verktyg
  • Modernisera vår miljö genom kontinuerligt utforskande och experimenterande ihop med andra specialister
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör enheten Kund- och kanalstöd, som med högt engagemang ansvarar för att utveckla våra digitala kanaler för kundmöten och -interaktioner; från CRM-system och marknadsautomation till mobila och webbaserade applikationer. Vi jobbar enligt SAFe, där du samarbetar med utvecklingsteam, externa leverantörer samt Scrum Masters och Produktägare. Teamet är under etablering och består idag av en bred och djup teknisk kompetens inom bland annat testautomation, pipelineing och fullstack-utveckling.

Vi håller hus på Tegeluddsvägen på Gärdet. Vi strävar mot att erbjuda flexibilitet mellan arbete och privatliv, och arbetar både på kontoret och remote.

Mer om dig

Du har erfarenhet av DevOps-processer, antingen hands-on som DevOps Engineer eller i tekniska projekt- eller förändringsledande roller där du identifierat flaskhalsar och drivit förbättring.

Det är meriterande om du har erfarenhet av olika tekniska roller och kommit i kontakt med flera typer av verktyg inom exempelvis testautomatisering och pipelining.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Mikaela Ströberg
Telefon 070-7615972
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

En stor del av Länsförsäkringars framgångar ligger i balansen mellan lokalt och gemensamt. Det lokala består av 23 kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger utvecklings- och servicebolaget Länsförsäkringar AB i Stockholm samt dotterbolagen Wasa Kredit och Agria Djurförsäkring.

På Länsförsäkringar AB finns roller inom projektledning, ekonomi, juridik, aktuariella och analytiska tjänster eller marknadsföring. Här finns också specialister inom nischade delar inom försäkring, bank och pension. IT är en strategisk kompetens och grunden i vår kundupplevelse. Att jobba med IT hos oss innebär att man blir en nyckelspelare i att förverkliga våra IT-visioner, ta fram nya tekniska lösningar och förbättra kundupplevelsen i gränslandet mellan teknik och människa.