Junior Marketing Automation Specialist

Junior Marketing Automation Specialist

Vi söker dig som vill arbeta som Marketing Automation Specialist inom CRM och skapa branschens bästa datadrivna, kundcentrerade kunddialoger. Har du provat på att bygga automatiska kunddialoger och vill fortsätta att utvecklas inom området? Då kan vi erbjuda ett utvecklande jobb i ett trevligt team!

Nu har vi en öppning för dig som har börjat din utveckling inom Marketing Automation – junior MAS. Din uppgift som MAS är att med verktygskunskap, datainsikter och kreativitet ny- och vidareutveckla kunddialoger som träffar rätt målgrupp, med rätt budskap och som skapar engagemang.

Om jobbet
I rollen som Marketing Automation Specialist (MAS) arbetar du med att ta fram nya och vidareutveckla/optimera befintliga kunddialoger, stödja Länsförsäkringsbolag i dialogutveckling. Eftersom vi räknar med att du är relativ ny inom området kommer du att få stöttning av någon av våra mer erfarna MAS. Vi jobbar i team med projektledare, produktspecialister, kommunikatörer, analytiker och representanter från Länsförsäkringsbolagen. Din uppgift är att utvecklas och bli verktygs-, data- och dialogspecialist. Vi använder Adobe Campaign för att utveckla kunddialogerna.

Här är några av de viktigaste uppgifterna:
  • Arbeta datadrivet med kunddialoger och kampanjer i samarbete med analytiker, kommunikatörer och projektledare
  • Bygga nya och testa kunddialoger i verktyget
  • Analysera och föreslå alternativ och förbättringar till befintliga dialoger
  • Effektivisera, optimera och förbättra kundflöden och dialoger
  • Löpande analysera och följa upp kampanjer och målgrupper
  • Ge support, underhålla och vidareutveckla information till användare

Vem är du?
Vi tror att du har cirka ett års erfarenhet av marketing automation och har erfarenhet av digital marknadsbearbetning och kunddialoger inom B2B eller B2C. Du har ca ett års erfarenhet av något av verktygen: Adobe Campaign, Portrait Dialogue, Sales Force, IBM Marketing Cloud eller liknande verktyg.

Här är några personliga egenskaper vi ser är värdefulla för att utvecklas och trivas i rollen - du är analytisk, gillar att dra slutsatser av utfall och gillar att ge service. Du gillar struktur, ordning och reda, är noga med detaljerna och kan hitta lösningar även för knepiga problem. Du gillar att bygga nätverk och kommunicera med kollegor i och utanför teamet.

Vi arbetar i tvärfunktionella, agila team som förutsätter stort personligt ansvar, lösningsorienterad inställning och där vi delar lyckan i medgång och stöttar varandra när svårigheter uppstår. För att trivas och utvecklas i gruppen värdesätter du dina kollegor och växer i ett klimat präglat av teamarbete, ansvar och öppenhet.

Om oss
Du ingår i ett team av specialister – Marketing Automation Specialists, analytiker, kommunikatörer, utvecklare och Product Owner. Vi arbetar tätt tillsammans med de 23 länsförsäkringsbolagen och affärsenheterna inom LF-gruppen. Idag är vi fyra engagerade MAS, vi och Länsförsäkringsbolagen har ambitiösa planer, efterfrågan ökar och vi behöver därför bli fler!

Mer information
Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig! Välkommen med din ansökan redan idag. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Vid frågor vänligen kontakta
Katarina Forssén, chef Taktisk CRM, Kund & Kanalstöd 0733-11 31 38
Johanna Hall, facklig representant Forena, telefon tel: 070-300 56 78
Anna Sandqvist, facklig representant Akademikerföreningen, telefon 08 - 588 41650

Sista ansökningsdag: 2022-05-30

Hos oss är du med och påverkar ditt eget arbete – hela kulturen bygger på en hög grad av självledarskap, eget lärande och utveckling. Tycker du om att leda dig själv och utveckla din fulla potential kommer du att trivas hos oss. Vi är en arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv genom att erbjuda sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och tjänstepension i anställningen. Bra anställningsvillkor och ett förmånligt försäkringsskydd till dig och familjen är andra exempel.

Vi utvecklar ett flexibelt arbetssätt, med en god företagskultur och tydliga värderingar skapar vi en attraktiv arbetsplats för alla att trivas i. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Katarina Forssén
Telefon 0733-11 31 38
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jobb.lansforsakringar.se/LansforsakringarAB/content/LFAB/?locale=sv_SE
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara en del av något större?
För oss på Länsförsäkringar är alltid uppdraget större och engagemanget bredare än att bara sälja försäkringar och bankprodukter. Hos oss är du med och stöttar det lokala arbetet i att skapa trygghet för både människor och samhällen. Att vara en del av något större blir en naturlig del av din vardag.