DevOps Specialist till Länsförsäkringar AB

DevOps Specialist till Länsförsäkringar AB

Vill du utveckla komplexa integrationslösningar som gör skillnad för våra kunder? Sök då tjänsten DevOps Specialist!

Vi på Länsförsäkringar är mitt uppe i en digital förflyttning där du som DevOps Specialist kommer ha stora möjligheter att påverka såväl teknik som arbetssätt. Här får du jobba lean-agilt med automatisering och integrationslösningar för våra digitala kundkanaler. Kort sagt - du bidrar dagligen till en bättre kundupplevelse!

Vi erbjuder dig

Hos oss på Länsförsäkringar står varje medarbetare i fokus samtidigt som vi tillsammans utvecklar vår digitala kundupplevelse. Vårt ledarskap präglas av förtroende och tillit till individen.

Du får:
  • Påverka på riktigt - både din roll och ditt ansvarsområde
  • Automatisera flöden och skapa hållbara lösningar med kunden i fokus
  • Bli en del av ett kompetent och självstyrande team med mycket frihet att utforska ny teknik och arbetssätt
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du blir en del av integrationsteamet som tillsammans ansvarar för att förvalta, vidareutveckla och testa våra integrationslösningar.

Dina arbetsuppgifter innebär:
  • Vidareutveckling av lösningar för API regler och vår automatiserade releasepipeline
  • Analysera och kontinuerligt belysa förbättringsområden
  • Bevaka och hantera buggar och incidenter
  • Stötta API producenter och konsumerande applikationer med testning, onboarding, felsökning, statistik
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

I rollen tillhör du avdelningen Digitala Kundkanaler. Här har du ett nära samarbete med olika avdelningar inom Länsförsäkringar som arbetar med informationsutbyte inom bank- och försäkringsområdet. Vi arbetar enligt SAFe ramverket i lean-agila tvärfunktionella team. Länsförsäkringar AB har sitt kontor på Tegeluddsvägen. Arbetet sker idag delvis på distans och kommer vara så även framöver.

Mer om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll, i en agil miljö. Du har kunskap inom Linux och Python och gärna utveckling av API:er sedan tidigare. Det är meriterande om du har jobbat med API-plattformar, integrationslösningar samt har kunskap inom Azure Devops, CI/CD pipelines, OpenAPI, YAML and JSON.
För att lyckas i rollen behöver du ha god samarbetsförmåga samt dela med dig av din erfarenhet till andra. Du ser lösningar i stället för problem och trivs i en roll där du får ta mycket ansvar.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Emil Lindberg
Telefon 0737450436
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

En stor del av Länsförsäkringars framgångar ligger i balansen mellan lokalt och gemensamt. Det lokala består av 23 kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger utvecklings- och servicebolaget Länsförsäkringar AB i Stockholm samt dotterbolagen Wasa Kredit och Agria Djurförsäkring.

På länsförsäkringar AB finns roller inom projektledning, ekonomi, juridik, aktuariella och analytiska tjänster eller marknadsföring. Här finns också specialister inom nischade delar inom försäkring, bank och pension. IT är en strategisk kompetens och grunden i vår kundupplevelse. Att jobba med IT hos oss innebär att man blir en nyckelspelare i att förverkliga våra IT-visioner, ta fram nya tekniska lösningar och förbättra kundupplevelsen i gränslandet mellan teknik och människa.