Marknadsföringsintresserad student sökes till spännande bolag

Marknadsföringsintresserad student sökes till spännande bolag

Dina arbetsuppgifter

För Länka Consulting Groups räkning söker vi nu efter en marknads- och kontorsassistent som lockas av företagets driv och kreativa sida. Du kommer inledningsvis främst att arbeta med att koordinera event, konferenser och utbildningstillfällen, men successivt kommer du även att ta dig an arbetsuppgifter där du arbetar kreativt med deras marknadsföring och grafiska uttryck. Du kommer att arbeta ca. 2 dagar i månaden vid utbildningstillfällen.

På sikt ser vi att dina arbetsuppgifter kommer att utvecklas till att bl.a. bestå av att ansvara för vår kunds hemsida, sociala medier, designa broschyrer eller uppdatera befintliga broschyrer och designa och utforma nyhetsbrev. Även till en roll där du ansvara för att göra hemsidan lättillgänglig och visuellt tilltalande genom placering av text samt justering och komplettering av bilder. Rollen är mycket meriterande för dig som studerar och ser dig själv i en marknadsroll i framtiden. Låter det intressant? Vi arbetar med ett löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil

Vi söker dig som studerar vid högskola eller Universitet och har ett stort intresse för marknadsföring. Det är meriterande om du läser ett program med inriktning mot marknadsföring, kommunikation, webbdesign eller liknande. Du har ett öga för detaljer och vi ser gärna att du har god kunskap i Adobe, speciellt i InDesign och Photoshop, det är meriterande om du har erfarenhet i något webbpubliceringsverktyg.

Vi ser gärna att du är kreativ, noggrann, detaljfokuserad och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är nyfiken, en presstiglös problemlösare och har en stor vilja att lära dig mer. Du tar egna initiativ och har lätt för att arbeta självständigt. Du kommunicerar med enkelhet i tal och skrift på svenska. Utöver det lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Elvira Johansson
Telefon 720 33 95 35
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 okt (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Länka Consulting grundades 2015 utifrån ett starkt engagemang att ta tillvara på resurser och potential i vårt samhälle. De är specialister på komplex samverkan och utvecklas ständigt i ett nära samarbete med forskare och experter inom området. De erbjuder tjänster och utbildningar inom samverkan.