Norsktalande HR- och bemanningsansvarig

Norsktalande HR- och bemanningsansvarig

LäkarLeasing är Sveriges största vårdbemanningsföretag och vi bemannar den svenska och norska sjukvården med läkare och sjuksköterskor. Just nu befinner vi oss i en kraftig expansionsfas och fortsätter att ta stora kliv, utveckla affärsområden och nya tjänster. Vi är nu strax över 70 glada kollegor med stark laganda som behöver förstärkning. Du hittar oss i fräscha lokaler vid Fridhemsplan, centralt i Stockholm.

Rollen som bemanningsansvarig
Som bemanningsansvarig hos oss kommer du att ha ett självständigt helhetsansvar för dina konsulter och driva alla moment i bemanningsprocessen; från att skapa kontakt med konsulten till att följa upp under pågående och avslutat uppdrag. En stor del av tjänsten innebär att du arbetar med att prospektera och knyta nya affärsavtal.

LäkarLeasing är störst på vårdbemanning i Sverige och lanserar nu en storsatsning för att bli ännu större på den norska marknaden. Utvecklingen har gått väldigt snabbt och därför behöver vi dig!

Hos oss utmanas du varje dag då variationen på arbetet är stor och tempot högt. Du kommer att fokusera på att bygga upp en pool av läkare eller sjuksköterskor, för att sedan hitta matchande uppdrag som inkommer till oss dagligen.

Vidare kommer du att arbeta med att följa upp dina konsulter som är ute på uppdrag och se till att bibehålla god kvalitet, relation och kontinuitet - mot såväl konsult som vårdgivare.

Vem är du?
Är du en person som älskar att skapa långsiktiga relationer med dina kunder? Drivs du av att hitta lösningar för att göra kunden nöjd? Trivs du dessutom i en roll där du har helhetsansvar och får ta egna beslut? Ta chansen att bli en del av vårt unga, dynamiska team som påverkar där det verkligen gör skillnad!

Oavsett erfarenhet behöver du en stark drivkraft, energi och ansvarskänsla. Vi ser helst att du är i början av din karriär med relevant bakgrund från försäljning, bemanning, rekrytering eller motsvarande serviceyrke. Vi gillar dig som trivs som bäst i utmaningar, som tar eget ansvar och har lätt för att interagera med människor.

Du har dessutom förmågan att hålla flera bollar i luften och agera "spindeln i nätet". Vi tror också att du är duktig på att planera ditt arbete och skapa struktur i en vardag som snabbt kan förändras.

Samtidigt kommer du märka att dina hjälpsamma kollegor i en platt organisation ger dig utrymme att bidra med din egna unika kompetens.

Ett krav för tjänsten är att du ska vara flytande i norska avseende såväl tal som skrift.

Vad mer då?
Vi är ett företag som präglas av en stark företagskultur där gemenskap, engagemang och entreprenörskap är något som tagit oss till där vi är nu.

Vi erbjuder dig en tjänst på ett marknadsledande företag i en kontinuerligt växande bransch. En chans att påverka där det verkligen behövs och ett företag som erbjuder väldigt goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad?
Om du tror att tjänsten passar dig vill vi att du skickar in din ansökan så snart du kan!
Ansökningar skickas till Emilia Carlsson, HR-ansvarig
Maila ditt CV och ett personligt brev till emilia.carlsson@lakarleasing.se

Frågor hänvisas till Erik Barr, personalchef
08-120 666 16 eller på erik.barr@lakarleasing.se

Gustav Zetterholm, affärsområdeschef, Norge
(+47) 908 67 545 eller på gustav.zetterholm@legeleasing.no

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emilia Carlsson
Telefon 08-120 666 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, HR & Personal, Rekrytering, Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lakarleasing.se
Sista ansökningsdag 11 mars (46 dagar kvar)