Löneadministratör

Löneadministratör

Är du en löneadministratör på jakt efter en ny utmaning? Söker du ett företag fyllt av eldsjälar som både jobbar hårt men också prioriterar gemenskapen på kontoret? Välkommen till LäkarLeasing! Företaget där vi fokuserar på att göra skillnad, där gemenskapen är allt och där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

LäkarLeasing är ett av Sveriges största företag inom vårdbemanning. Vi är en växande, dynamisk organisation där medarbetarna är vår viktigaste beståndsdel. Nu letar vi efter ännu en löneadministratör som ser till att alla vårdhjältar ute på uppdrag runt om i landet får rätt lön, i rätt tid.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör på LäkarLeasing ingår du i ett team och arbetar med hela löneprocessen för ca 150–200 personer som får lön på veckobasis, inklusive beredning, sammanställning och utbetalning av lön. Det ingår i din tjänst att säkerställa att lagar och avtal efterföljs och att de anställda får sin lön i tid.

I rollen ingår kontroll och administration av tidrapporter och reseräkningar, administration av övertid- och reseräkningssystem samt rapportering till myndigheter. Utöver det agerar du även support till chefer och anställda i allt som rör lönefrågor, föräldraledighet samt att vara behjälplig i övriga administrativa uppgifter på ekonomiavdelningen

Kvalifikationer

Du bör ha en ekonomiutbildning såsom KY, högskola eller gymnasium. Vi ser gärna att du är i början av din karriär och redo för nya utmaningar men att du har åtminstone ett år av relevant arbetslivserfarenhet. En stor del av arbetet sker i Flex Lön - därav är det en merit, men inget krav, att du har arbetat med det tidigare.

Din profil

Du är serviceminded och tycker om när det är full fart på jobbet! Eftersom vi alltid har mycket på gång är det en självklarhet att du är stresstålig, lösningsorienterad och ligger steget före. Du är en person som får saker gjorda och inte väntar på att något ska hända. Viktigt är att du har en positiv attityd och ett starkt driv. Vi på Läkarleasing är nu ca 70 st glada, trevliga kollegor med stark laganda. Du hittar oss vid Fridhemsplan i Stockholm.

Ansök gärna via vår karriärsida https://lakarleasing.teamtailor.com alternativt skicka CV och personligt brev via mail till emilia.carlsson@akarleasing.seUrval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://lakarleasing.se/
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (56 dagar kvar)