Bemanningsansvarig till Sveriges största vårdbemanningsföretag!

Bemanningsansvarig till Sveriges största vårdbemanningsföretag!

LäkarLeasing är Sveriges största vårdbemanningsföretag och vi har sedan starten 2005 bemannat den svenska och norska sjukvården med läkare och sjuksköterskor. Just nu befinner vi oss i en kraftig expansionsfas och fortsätter att ta stora kliv, utveckla affärsområden och nya tjänster. Vi är nu strax över 70 glada kollegor med stark laganda som behöver förstärkning. Du hittar oss i fräscha lokaler vid Fridhemsplan, centralt i Stockholm.

Rollen som bemanningsansvarig
Som bemanningsansvarig hos oss kommer du att ha ett självständigt helhetsansvar för dina konsulter och driva alla moment i bemanningsprocessen; från att skapa kontakt med konsulten till att följa upp under pågående och avslutat uppdrag.

Hos oss utmanas du varje dag då variationen på arbetet är stor och tempot högt. Du kommer att fokusera på att bygga upp ett stort nätverk av läkare eller sjuksköterskor, för att sedan hitta matchande uppdrag som inkommer till oss dagligen. Vi bemannar Sveriges alla landsting och rollen ger dig personlig utveckling och möjligheten att hjälpa andra till ett bättre arbetsliv.

Vidare kommer du att arbeta med att följa upp dina konsulter som är ute på uppdrag och se till att bibehålla god kvalitet, relation och kontinuitet – mot såväl konsult som vårdgivare.

Vem är du?
Är du en person som älskar att skapa långsiktiga relationer med dina kunder? Drivs du av att hitta lösningar för att göra kunden nöjd? Trivs du dessutom i en roll där du har helhetsansvar och får ta egna beslut? Ta chansen att bli en del av vårt unga, dynamiska team som påverkar där det verkligen gör skillnad!

Oavsett erfarenhet behöver du en stark drivkraft, energi och ansvarskänsla. Vi ser helst att du är i början av din karriär med relevant bakgrund från försäljning, bemanning eller rekrytering. Vi gillar dig som trivs som bäst i utmaningar, som tar eget ansvar och har lätt för att interagera med människor.

Du har dessutom förmågan att hålla flera bollar i luften och agera "spindeln i nätet". Vi tror också att du är duktig på att planera ditt arbete och skapa struktur i en vardag som snabbt kan förändras.

Samtidigt kommer du märka att dina hjälpsamma kollegor i en platt organisation ger dig utrymme att bidra med din egna unika kompetens.

Mer om LäkarLeasing
Vi är ett företag som präglas av en stark företagskultur där gemenskap, engagemang och entreprenörskap är något som tagit oss till där vi är nu.

Vi erbjuder dig en tjänst på ett marknadsledande företag i en kontinuerligt växande bransch. En chans att påverka där det verkligen behövs och ett företag med väldigt goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad?
Om du tror att tjänsten passar dig vill vi att du skickar in din ansökan så snart du kan!
Ansökningar skickas till Emilia Carlsson, HR-ansvarig
Maila ditt CV och ett personligt brev till emilia.carlsson@lakarleasing.se

Har du frågor går det bra att ringa på 072 – 311 64 41
Eller via mail på emilia.carlsson@lakarleasing.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emilia Carlsson
Telefon 072 311 64 41
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 mars (54 dagar kvar)