Bemanningsläkare till LäkarLeasing – för dig som vill göra skillnad när du behövs som mest!

Bemanningsläkare till LäkarLeasing – för dig som vill göra skillnad när du behövs som mest!

LäkarLeasing är Sveriges största vårdbemanningsföretag och vi har sedan starten 2005 bemannat den svenska och norska sjukvården med läkare och sjuksköterskor. I dessa tider behövs du mer än någonsin! Tillsammans ska vi hjälpa Sverige och resten av världen genom
Corona-pandemin samt vårda och ta hand om våra medmänniskor när de behöver din hjälp som mest.

Att arbeta som bemanningsläkare
Som bemanningsläkare hos oss har du nära dialog och kommunikation med din bemanningsansvarig. Tillsammans diskuterar ni vilken typ av uppdrag som är mest lämpligt för dig. Det kan handla om när, var, i vilken utsträckning och såklart vilken typ av uppdrag.

Vi ser till att ge dig en så bra ersättning som möjligt och gör allt för att skräddarsy uppdraget efter dina önskemål och preferenser.

Längden på ditt uppdrag kan variera och vi försöker alltid anpassa dina önskemål efter hur förfrågan från våra kunder ser ut i kombination med dina önskemål.

Utöver det så hjälper vi dig med bland annat resa och boende om du arbetar på annan ort. Vi ser till att du får en bra introduktion på ditt uppdrag om det behövs samt löpande uppföljning om hur du trivs på din nya arbetsplats.

Att arbeta som bemanningsläkare är både spännande, lärorikt och inspirerande. Du har möjlighet att ta dina kunskaper och erfarenheter till nya platser och samtidigt lära dig mycket nytt. Vi bemannar Sveriges alla regioner samt de största privata aktörerna.
Det innebär att vi har stora möjligheter att hitta just rätt uppdrag för dig! Rollen ger dig personlig utveckling och möjligheten att ge människor i behov av vård rätt vård i rätt tid.

Vem är du?
Som bemanningsläkare är det viktigt att vara positiv, flexibel och noggrann. Vi ser gärna att du åtminstone har något års erfarenhet från arbete som läkare då det ofta är ett krav från våra kunder.

Vi gillar dig som trivs som bäst i utmaningar, som tar eget ansvar och har lätt för att interagera med människor.

Mer om LäkarLeasing
Vi är ett företag som präglas av en stark företagskultur där gemenskap, engagemang och välvilja är något som tagit oss till där vi är nu.

Vi erbjuder dig en tjänst på ett marknadsledande företag i en kontinuerligt växande bransch. En chans att påverka där det verkligen behövs och ett företag som vill göra skillnad!

Intresserad?
Om du tror att tjänsten passar dig vill vi att du skickar in din ansökan så snart du kan!

Registrera dig på länken nedan så blir du kontaktad av en av våra bemanningsansvariga inom kort.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.lakarleasing.se
Sista ansökningsdag 30 maj 2020 (5 dagar kvar)