Teknisk säljare till Kylma

Teknisk säljare till Kylma

Kort om tjänsten

Vi söker en säljare som har lång erfarenhet inom kommersiell kyla och kunskap inom CO2. Tjänsten är en teknisk säljare och du bearbetar våra kylinstallatörer.

Om verksamheten

Kylma har jobbat med kyla i mer än 70 år. Tillsammans med våra kunder och leverantörer vågar vi påstå att vi som ledande teknikhandel inom kyla och värmepumpar har spelat en stor roll i kylbranschens utveckling i Sverige.
Vår mission är att göra jobbet lättare för Sveriges alla kylentreprenörer. Det betyder att du alltid får prata med någon som verkligen kan kyla, pratar samma språk och delar med sig av sin tekniska expertis. Allt för att du ska kunna lita på att ditt val av komponenter och system kommer att fungera som det ska. Den gedigna teknikkunskap som vi har samlat på oss uppdateras också kontinuerligt i takt med nya innovationer, miljöanpassningar och regelverk. En kunskap som vi gärna delar med oss till dig.

Vi är en kylgrossist inom Beijer Ref som är en teknikinriktad handelskoncern inom kyla och en av världens ledande aktörer. Koncernen erbjuder konkurrenskraftiga och innovativa lösningar med kundanpassade produkter, egenutvecklade kyl- och värmepumpsaggregat, hög service och effektiv logistik. Genom sina dotterbolag levereras komponenter och system för luftkonditionering, värmepumpar och kommersiell kyla. Verksamheten bedrivs idag i Europa, södra Afrika, Asien och Oceanien, med cirka 330 filialer. Omsättning uppgår till drygt 9 miljarder SEK. Beijer Ref är noterad på Stockholmsbörsens Mid Cap lista.
Läs mer om oss på kylma.se

Mer om tjänsten

Som teknisk säljare ingår du i ett team av 16 tekniska säljare som driver försäljningen av kommersiell kyla. Tjänsten innebär försäljning främst mot installatörer men även mot slutkund. I tjänsten ingår besök och försäljning mot en väletablerad kundbas. Du tar självständigt fram kompletta lösningar för exempelvis butiks- och kökskyla med stöd av produktchefer inom CO2 och elektronik. Du kommer räkna ihop den tekniska lösningen inom kyla och erbjuda kunderna en offert. Som teknisk säljare kommer du att genomföra 2-3 kundbesök/vecka och tiden däremellan är du på kontoret i Yrkesbutiken i Årsta(Västberga senare i år).

Din profil

Vi söker dig med branschvana som idag är säljare och har dokumenterad erfarenhet inom kommersiell kyla. Vi ser mycket gärna att du har erfarenhet och kunskap inom CO2. Du har arbetat minst 10 år inom kommersiell kyla och gärna 2-3 år med CO2 lösningar. Självklart förstår du kyltekniska lösningar. Du är en person som har teamtänk och är van att bygga långsiktiga relationer. Som person är du prestigelös och ödmjuk och bidrar till teamets goda stämning. Du gillar att tillbringa tid hos kunder för att skapa goda relationer och därmed även ro nya affärer i land. Tycker du att detta låter spännande ser vi fram emot din ansökan

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Jerker Larsson
Telefon 070-512 97 88
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.