Leverera hemmets viktigaste rum fram till dörren

Leverera hemmets viktigaste rum fram till dörren

Tycker du om att köra lastbil? Det har du chansen till som chaufför hos Kvik. Din främsta uppgift hos oss är att leverera kök, bad och förvaringslösningar till våra kunder.

Jobbet ger dig också chansen att möta nya människor. Särskilt kunderna förstås, som väntar på att köksdrömmen ska anlända till rätt adress. För kunderna är detta ett viktigt ögonblick, där du behöver du visa dig från din bästa sida. Vi vill att du är positiv och professionell i varje kundmöte.

Lagandan är också en självklar del av ditt nya jobb, vilket du kommer att märka på vårt sammansvetsade team. Det är på vårt lager i Årsta som arbetsdagen tar sin början i en miljö som präglas av mångfald.

Och kanske bäst av allt: Vi erbjuder 100% tillsvidareanställning, efter 6 månaders provanställning. I gengäld behöver du ha fyllt 18 år, vara färdig med gymnasiet och ha tagit B-körkort för manuell växellåda. Du behöver också behärska svenska i tal och skrift. Sedan lägger vi också extra stor vikt vid personlig lämplighet och social förmåga.

En ny lastbil väntar på dig.
Så vad väntar du på? Rekryteringen sker löpande. Skynda dig att skicka din ansökan till mathiaslo@stockholmcity.kvik.se
Mer info
Kontaktperson Mathias Lobendahl
Telefon 0707300003
Email Mejla Mathias Lobendahl
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Distribution, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kvik.se/hitta-butik/kvik-stockholm-city
Sista ansökningsdag 12 feb (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 30 år har Kvik levererat dansk design till överraskande låga priser. Kviks 138 butiker runt om i Europa är franchiseägda och bara i Sverige finns 20 Kvik-butiker. 2016 omsatte Kvik 1,17 miljarder DKK. Kvik är en del av den svenska koncernen Ballingslöv Int. AB som är en av de ledande aktörerna inom kök och bad i Skandinavien och Storbritannien. Läs mer på Kvik.se