Din chans att förverkliga köksdrömmar. Ner till minsta mutter och skruv.

Din chans att förverkliga köksdrömmar. Ner till minsta mutter och skruv.

Älskar du att se idéer få konkret liv i dina händer? Som montör på vårt lager i Årsta hjälper du oss att göra våra kunders köksdrömmar till verklighet. På Kvik får du chansen att jobba med dansk kvalitetsdesign, där slutresultatet är produkter som både är snyggt designade och ordentligt byggda.

Köksdrömmar kan låta storslaget, men det är faktiskt precis vad det handlar om.

När du kommer in i handlingen är köket bara en ritning som kunderna har sett på papper. Det är först i dina händer som deras idéer verkligen får liv. Och resultatet av dina ansträngningar är något som de kommer att glädjas över varje gång som de stiger in i hemmets viktigaste rum.

Själva jobbet är dock befriande konkret. En mix av att packa upp, montera ihop och leverera färdiga kök – och förstås trevligt umgänge med kollegor. Dessutom har du direkt kontakt med våra kunder.

Men för vår del är det viktigaste dina inre egenskaper: Din noggrannhet, uthållighet, passion och genuina vilja att lära dig nya saker. Sedan hjälper det förstås om du har tidigare erfarenhet av möbelmontering och finsnickeri.

Bli en del av vårt team i Årsta.
Vi är på jakt efter en inredningsmontör som kan hjälpa oss på heltid. Är du den vi söker? Hör av dig till mathiaslo@kungenskurva.kvik.se
Mer info
Kontaktperson Mathias Lobendahl
Telefon 0707300003
Email Mejla Mathias Lobendahl
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kvik.se/hitta-butik/kvik-stockholm-city
Sista ansökningsdag 27 apr (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 35 år har Kvik levererat dansk design till överraskande låga priser. Kviks 150 butiker runt om i Europa är franchiseägda och bara i Sverige finns 20 Kvik-butiker. 2017 omsatte Kvik 1,3 miljarder DKK. Kvik är en del av den svenska koncernen Ballingslöv Int. AB som är en av de ledande aktörerna inom kök och bad i Skandinavien och Storbritannien. Läs mer på Kvik.se