Anställningskrav: Kärlek till bänkskivor, överskåp och nya ansikten.

Anställningskrav: Kärlek till bänkskivor, överskåp och nya ansikten.

I myllret vid Stureplan ligger en plats där kärleken till bänkskivor och överskåp betyder allt. En plats som vi vill att du ska vara en del av.

Vi tror nämligen att du är lite lik oss. Att du får samma slags värme i blicken när du ser en perfekt skåplösning som när du möter ett nytt ansikte. Att du värdesätter en utsökt bänkskiva lika mycket som chansen att göra någon glatt överraskad.

Men framför allt är vi säkra på att du håller med oss om att köket är hemmets viktigaste rum. Ett rum att förälska sig i.

Med andra ord har du de egenskaper som gör dig till en lysande säljare på Kvik. Självklart är du också noggrann, tekniskt intresserad och håller ordning på papperna. Som kökskonsultent ger vi dig chansen att briljera. Belöningen får du varje dag – i form av chansen att förverkliga kundernas högsta köksdrömmar.

Bli en del av Kviks flaggskepp på Birger Jarlsgatan 43.
Just nu söker vi efter en kökskonsulent som kan göra vår butik komplett. Skicka din ansökan till mathiaslo@stockholmcity.kvik.se
Mer info
Kontaktperson Mathias Lobendahl
Email Mejla Mathias Lobendahl
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kvik.se/hitta-butik/kvik-stockholm-city
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 35 år har Kvik levererat dansk design till överraskande låga priser. Kviks 150 butiker runt om i Europa är franchiseägda och bara i Sverige finns 20 Kvik-butiker. Kvik är en del av den svenska koncernen Ballingslöv Int. AB som är en av de ledande aktörerna inom kök och bad i Skandinavien och Storbritannien. Läs mer på Kvik.se