Leveranschaufför till Kvdbil Åkersberga

Leveranschaufför till Kvdbil Åkersberga

Kvdbil är en vägledande förnyare inom e-handel med begagnade bilar. Vi är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar och säljer varje år runt 26 000 bilar genom att vi erbjuder en enkel, trygg och transparent affärsmodell. Fordonsbranschen i stort genomgår just nu en omvandling för att kunna möta nya kundbehov och beteenden med ny teknik. Vi på Kvdbil behöver möta dessa förändringar med nya lösningar som adresserar hållbarhet, effektivitet och nya nyttjandeformer. Vi är ett snabbväxande företag med stort resultatfokus och jobbar för att alltid bli bättre idag än vad vi var igår. Trots rådande tider fortsätter vi att utvecklas och är nu på jakt efter två nya chaufförer, en placerad i Göteborg och en i Stockholm.

Som chaufför...

... kommer du att vara Kvds ansikte utåt; en uppgift du klara galant då du är social och har lätt för att få kontakt med nya människor. Att du samtidigt strävar för att nå högsta möjliga kundnöjdhet gör att tjänsten är som gjord för dig, då bra service och nöjd kund är a och o för oss.

Du gillar tempo och låter dig inte stressas upp i första taget. Du har helt enkelt lätt för att behålla ditt inre och yttre lugn oavsett väder. Vidare är du driven, noggrann och ansvarstagande. Skulle något köra ihop sig letar du efter möjligheter inte hinder. Din inställning till problem helt enkelt att allt går att lösa och att det mesta är möjligt att åstadkomma.

Som chaufför hos oss kommer du att hämta och leverera bil hos återförsäljare, företag och privatpersoner. Du kommer även att ha daglig kontakt med vår logistikplanerare och anläggningspersonal, vilket ställer höga krav på din samarbetsförmåga. För dig är bra teamwork lika självklart som ditt driv att jobba hårt för att alltid se till att vara punktlig.

Vi söker dig som...
  • Har C-körkort
  • Har giltig YKB
  • Har digitalt förarkort
  • Har tidigare erfarenhet som biltransportör eller bärgare.
  • Kan kommunicera både i tal och skrift på svenska och engelska. Fler språk är meriterande.
  • Motiveras av att ge god service i alla lägen.
  • Bör ha ett fordon och teknikintresse.
Varför Kvdbil?

Vi har ett bra kollektivavtal, ett schyst förmånspaket och titt som tätt bjuds det på olika personalevenemang. Förutom trevliga kollegor lovar vi dig ett högt arbetstempo, en spännande tillväxtresa och en arbetsgivare som anser att det är viktigt med hållbarhet, vilket inkluderar både hållbara medarbetare och en hållbar miljö! Det som förenar oss är våra gemensamma värderingar; vi är nytänkande, omtänksamma, drivande och enkla. Vi ser vikten i att lyssna på varandra, hjälpa varandra och vet att en god idé är en god idé oavsett vem som framför den.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Åkersberga

Anställningsform: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Arbetstid: Skiftarbete kan förekomma.

Är du vår nästa kollega? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök tjänsten redan idag!

Sök tjänsten och läs mer om Kvdbil på jobb.kvd.se

I den här rekryteringen har vi valt annonsering och kanaler och tackar därför vänligen men bestämt nej till direktkontakt med försäljare och rekryteringsföretag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://kvdbil.se
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KVD-koncernen (eller KVD som vi också kallas) består i dag utav fem bolag; Moderbolaget KVD of Sweden, Kvdbil, Kvdpro, Bilpriser samt Forsbergs Fritidscenter. På KVD of Sweden arbetar olika koncernfunktioner, vilka har som uppgift att supportera alla bolagen inom KVD-koncernen. Kvdbil är Sveriges största nätbaserade marknadsplats för värdering och förmedling av begagnade företags- och privatägda bilar. Vi hanterar hela bilaffären åt våra kunder och alla våra bilar är testade av professionella tekniker. Kvdpro är en digital marknadsplats för försäljning av fordon, maskiner, verktyg och branschrelaterade tillbehör inom åkeri, lantbruk, entreprenad, bygg och industri. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och enkelhet för våra kunder oavsett var i landet man befinner sig. Bilpriser är Sveriges största och främsta aktör inom bilvärdering och vi hjälper privatpersoner, företag och bilhandeln genom en rad olika produkter och tjänster. Forsbergs Fritidscenter, som är KVDs nyaste tillskott, är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, både nya och begagnade.