Kvalitetspartner söker innesäljare.

Kvalitetspartner söker innesäljare.

Arbetsbeskrivning

Vill du utvecklas inom försäljning? Kvalitetspartner söker resultatinriktade säljare till sin expansiva verksamhet i Stockholm. Här får du möjligheten att växa och utvecklas i en roll med stort eget ansvar. Du tillhör ett sammansvetsat team som genomsyras av professionalism, driv, målfokus och kvalitetsmedvetenhet. Din arbetsplats kommer att vara i ljusa och trevliga lokaler i Kista.

Arbetsuppgifter

Som innesäljare kommer du att arbeta med telefon som verktyg. Din uppgift blir att skapa nya affärsmöjligheter genom att förmedla företagets produkter och tjänster. Teamet leds av en engagerad teamledare som lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga och arbetsmoral.

Din profil

Kvalitetspartner söker dig som är nyfiken på att lära dig en ny bransch eller som kanske redan har några års erfarenhet med goda säljresultat av försäljning.

Som person ser vi att du har en god social förmåga och är duktig på att skapa relationer. Dina styrkor är att du har en stark egen drivkraft, är duktig på att lyssna samt skapar förtroende hos dina kunder.

Du är strategisk och lösningsorienterad och försöker alltid hitta den bästa lösningen för kunden. Vidare är du resultatfokuserad och trivs i en miljö med högt tempo där du samtidigt är en del av en grupp.
Mer info
Kontaktperson Jakob Granefelt
Telefon 0739837232
Email Mejla Jakob Granefelt
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kvalitetspartner.se/
Sista ansökningsdag 4 mars (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Kvalitetspartner granskar och samlar seriösa företag på en och samma plats, så att privatpersoner och företagare enkelt kan hitta pålitliga och välmående företag att göra affärer med. Det tjänar alla på – i tid, pengar och trygghet. Vi gör det med en unik kombination av tjänster för både privatpersoner och företag, från granskning och certifiering av företag till söktjänst och register där du kan hitta företag som vi granskat och vet är pålitliga.