Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig

Kvalitetsmark är en del av Vestumkoncernen. Kvalitetsmark AB är ett mark- och betongföretag som omsätter ca 200 MSK. Vi är ett litet gäng på 13 st anställda tjänstemän som samarbetar med underentreprenörer och utför mark- och betongentreprenader. Våra kunder är såväl privat företag som offentlig sektor. 

Om Kvalitetsmark
Kvalitetsmark startade 2018 och ingår sedan januari 2021 i Vestumkoncernen och omsätter ca 200 MSEK. Tanken med vår koncernstruktur, med fristående bolag inom flera detaljområden, är att vi ska låta stordriftsfördelarna komma våra kunder till godo i form av rätt kompetens med ett stort mått av flexibilitet och en hög servicenivå. Våra ledord är pålitlighet, proffsighet, trygghet, prisvärdhet och kvalitet.

Vi söker nu en Ekonomiansvarig som tillsammans med ledningen kan driva Kvalitetsmark mot ytterligare lönsam tillväxt genom att arbeta verksamhetsnära och i nära samarbete med våra Projektchefer. På sikt ser vi gärna att du vill vara med och bygga upp vår egen ekonomifunktion.

Om rollen
Vi söker en Ekonomiansvarig som är ytterst ansvarig för resultat och likviditet, och som agerar aktiv affärspartner till Projektcheferna och i nära dialog med VD. Den löpande ekonomiska hanteringen är outsourcad och där kommer du att agera kravställare. Du rapporterar till Kvalitetsmarks VD och har även tillgång till ett stort nätverk inom hela Vestumkoncernen.  
 
Ansvarsområden
  • Helhetsansvar för resultat och likviditet
  • Rapporteringar till Vestum
  • Löpande stöd och samarbete med organisationen
  • Verksamhetsutveckling, intern kontroll, processer och systemstöd
  • Projektuppföljning och rapportering av lönsamheten per projektledare och projekt
  • Likviditetsprognostisering
  • Kravställare mot stödfunktioner

Din bakgrund
Vi söker dig som har tidigare arbetat som Business Controller och är redo för nästa steg och ta ett helhetsansvar. Du har tidigare erfarenhet av projektredovisning och likviditetsanalyser och gärna arbetat i byggbranschen. För att lyckas i rollen tror vi att du har minst 3-5 års erfarenhet som controller eller ekonomiansvarig och har erfarenhet av kassaflöden. Vi ser att du är civilekonom eller har annan relevant utbildning och har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Som person letar vi efter dig som är lösningsorienterad, utvecklingsorienterad och
van vid många kontaktytor. Vidare är du en analytisk och strukturerad och trivs med att arbeta självständigt. Vi har en trevlig och avslappnad kultur med fina möjligheter att kunna vara med och bygga bolaget tillsammans med oss.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll med stora möjligheter. Du kommer att vara en viktig spelare i ett bolag som gör en tillväxtresa och formas samtidigt som vi växer. Vi sitter i Västberga i nya fina lokaler tillsammans med Kvalitetsbygg och är en del av Vestum-koncernen som vi har ett nära samarbete med. Tjänsten är en tillsvidareanställning.  

Låter detta intressant?
I den här rekryteringen samarbetar Kvalitetsmark med OnePartnerGroup. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!
 
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 12 okt 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se