Diskare till Kvalitetsfisk AB i Farsta!

Diskare till Kvalitetsfisk AB i Farsta!

Om kund

Kvalitetsfisk Stockholm AB startades år 1988. Idag är kvalitetsfisk en del av Nordward och är en av Sveriges sushiexperter med 1200 kunder runt om i landet. Kvalitetsfisk är en fiskgrossitverksamhet med hög kvalitet.

Om tjänsten

I rollen som diskare kommer du att arbeta med att spola av, stapla och plasta in frigolitlådor. Vid behov ska du vara behjälplig med övriga sysslor såsom städning.

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag 04:00-13:00. Tjänsten är på heltid med start omgående.

I tjänsten som diskare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att
  • spola av frigolitlådor
  • stapla och plasta in frigolitlådor på vagnar
  • städning vid behov
Om dig

Vi söker dig som är en ansvarsfull och noggrann person som trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vidare ser vi att du är flexibel, kommunikativ och samarbetsvillig.

På grund av tidiga morgnar ser vi gärna att du innehar B-körkort och tillgång till bil.

Viktigt för tjänsten är:
  • Kan jobba i ett högt tempo
  • Kan hantera svenska i tal och skrift
  • Meriterande med tidigare liknande erfarenhet
Kontaktuppgifter

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Athina Bagiopoulou på 073-425 53 11.

Välkommen med din ansökan!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft - att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.
Mer info
Kontaktperson Athina Bagiopoulou
Telefon 0734255311
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se