B-chaufförer till sommaruppdrag i Stockholm

B-chaufförer till sommaruppdrag i Stockholm

Har du god körvana, är stresstålig och trivs bakom ratten? Är du kundfokuserad och noggrann?

Då kan det här uppdraget vara något för dig. Nu söker vår kund Kvalitetsfisk i Stockholm B-chaufförer för sommaruppdrag.

Ansökan sker via hemsidan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Johanna Rooth på 070 - 813 73 71. Urval sker löpande.

Om kunden

De senaste 30 åren har vi på Kvalitetsfisk fokuserat på att importera och leverera fisk och skaldjur från hela världen. Vår långa resa har gett oss ett öga för förstklassig service och genomgående kvalitet. Idag levererar vi till de flesta delarna av Sverige, närmare bestämt 65 procent av den svenska marknaden. Genom åren har sushi blivit något av vår specialitet och vi har följt sushins segertåg från ett exotisk inslag i den svenska matkulturen till lyxig vardagsmat. Idag är vi 50 medarbetare som med gedigen kunskap och passion levererar det bästa vi vet - Kvalitetsfisk. Genom ett oöverträffligt öga för kvalitet och förstklassig service finns vi alltid där för dig för som vill ha omtanke och kvalitet från hav till tallrik.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i din roll som B-chaufför att dagligen leverera företagets varor i form av fisk till kunder runt om i Stockholms innerstad. Du får därför gärna ha bra lokalkännedom. Arbetsuppgifterna består av att packa in och ut varor i bilen för de dagliga leveranserna till företagets kunder. Du kommer också att ansvara och säkerställa att alla kunder få sina varor på den dagliga körningen. Arbetsdagens körningar är indelade i tre delar, en på morgonen, en förmiddag och en eftermiddag.

Skallkrav
  • Svenska och engelska
  • B-körkort och god körvana
Meriterande

* God lokalkännedom i innerstan

För att lyckas i rollen som B-chaufför behöver du vara stresstålig och ha god körvana. Du ska trivas med att köra bil och får gärna ha god lokalkännedom i Stockholms innerstad, då det i huvudsak är där du kommer köra ut varor till företag. Du kommer dagligen vara i kontakt med kunder och behöver därför vara social och vara serviceinriktad.

Övrigt

Start: v.25-32. (upplärning två dagar v. 24)

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Utgår från Farsta, Stockholm

Arbetstider: 06:30-15:30

Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via oss på OnePartnerGroup. Den här rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup. Alla eventuella frågor rörande tjänsten går till OnePartnerGroup.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se