Löneadministratör 50-75% till Kvalitetsbygg!

Löneadministratör 50-75% till Kvalitetsbygg!

Tjänstebeskrivning

Som löneadministratör på Kvalitetsbygg kommer du att arbeta brett med administration inom lön och HR.

Arbetsuppgifterna innefattar exempelvis att:
  • administrera hela löneprocessen för flertalet bolag inom koncernen
  • handlägga tidrapportering, reseräkningar, semester
  • ta fram rapporter, underlag, statistik, anställningsavtal och personaldokument
  • assistera personal och chefer med allehanda administration kring exempelvis inköp, passerkort, utbildningar, företagsevent och inköp
Tjänsten passar dig som trivs i ett expansivt bolag och som lockas av utvecklingsmöjligheter.

Krav på person

Vi söker dig som är positiv, organiserad, serviceinriktad och har ett par års erfarenhet av löneadministration. Rollen som löneadministratör innebär en stor bredd av arbetsuppgifter vilket ställer höga krav på att du är flexibel, proaktiv och innehar förmågan att se vad som behöver göras.

För att lyckas i rollen som löneadministratör krävs vidare:
  • praktisk erfarenhet av löneadministration
  • goda kunskaper inom Microsoft Office med tyngd på Excel
  • flytande kunskaper i svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i VISMA. Vi ser att du som söker är en person som är social och hjälpsam, då du kommer att hjälpa till inom flertalet olika avdelningar och bolag.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som löneadministratör.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07-16
Plats: Ostmästargränd, Årsta

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Oscar Dahl på 0739-40 12 70.

Om PerformIQ

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Sökord: ekonomi, administration, assistent, administrativ, löner, lönekonsult, kontorsassistent, hr, visma, löneadministratör
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 12 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KvalitetsBygg AB bedriver sedan starten 2006 en miljövänlig byggkoncern, med 60 anställda, som utför entreprenader inom ROT och Nyproduktion åt både företag och privatpersoner. KvalitetsBygg AB erbjuder högkvalitativa byggnadsarbeten, renoveringar och stambyten genom hög kompetens och service. Kvalitetsbygg omsätter cirka 300 milj.