Kvalitetsbygg AB söker projektledare till sin ROT- avdelning!

Kvalitetsbygg AB söker projektledare till sin ROT- avdelning!

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta i en växande organisation som värderar nyfikenhet och öppenhet? Har du en bakgrund inom byggbranschen och känner att det är dags för nya utmaningar? Då kan tjänsten som projektledare inom ROT vara något för dig!

I rollen som projektledare har du en självgående och ledande roll i projekt inom ROT med ett övergripande ansvar för att projektmålen uppnås. Du har ett helhetsansvar över projektering, planering, utförande och slutbesiktning av projekt. Du har det yttersta ansvaret för kalkylering och byggservice för små och mellanstora projekt och kommer att ha en god överblick över hela byggprocessen i en miljö där du har möjlighet att växa. Som projektledare arbetar du självständigt men med stöttning från arbetschef och övriga kollegor. I denna roll direktrapporterar du till arbetschef.

Ytterligare arbetsuppgifter:
  • Ansvar över ramavtal.
  • Personalansvar över tilldelade yrkesarbetare.
  • Ansvar för drift och resursfördelning.
  • Samordningsansvar.
  • Bas P/Bas U-ansvar.
  • Ansvarig för resurser samt logistik
  • Daglig kontakt med UE och arbetsledare
Hos KvalitetsBygg AB får du möjlighet att utvecklas i ett företag med god stämning i en expansiv fas. Du blir en del av en entreprenörsdriven verksamhet som satsar på hög kvalitet, hög kompetens och service.

Krav på person

För att lyckas i rollen som projektledare hos KvalitetsBygg AB ser vi att du har flera års erfarenhet av att driva projekt inom byggbranschen. Vidare är du en ödmjuk, utåtriktad och social person med en god analytisk förmåga. Det är även av stor vikt att du är affärs- och resultatinriktad samt har förmåga att leda projektets personal, leverantörer och underentreprenörer. Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Grundläggande kunskaper i engelska ses som meriterande.
Systemkrav: Byggsamordnaren.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan
Arbetstid: 8-17
Plats: Ostmästargränd 5, Årsta

Om PerformIQ

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 0739 40 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KvalitetsBygg AB bedriver sedan starten 2006 en miljövänlig byggkoncern, med 60 anställda, som utför entreprenader inom ROT och Nyproduktion åt både företag och privatpersoner. KvalitetsBygg AB erbjuder högkvalitativa byggnadsarbeten, renoveringar och stambyten genom hög kompetens och service. KvalitetsBygg AB omsätter idag cirka 300 miljoner.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektledare Arbetsledare Snickare Byggingenjör Bygg Nyproduktion ROT Chef Renovering Stambyte Miljö Nybyggnation Köksmontage VVS Kakel Klinker Entreprenad UE Upphandling ÄTA APD Logistik BF9K KvalitetsBygg