Projektledare till Kvalitetsbygg AB

Projektledare till Kvalitetsbygg AB

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta i en växande organisation som värderar nyfikenhet och öppenhet? Har du en bakgrund inom byggbranschen och känner att det är dags för nya utmaningar? Då kan tjänsten som projektledare vara något för dig!

I rollen som projektledare har du en självgående och ledande roll i projekt inom ROT och nyproduktion med ett övergripande ansvar för att projektmålen uppnås. Du har ett helhetsansvar över projektering, planering, utförande och slutbesiktning av projekt. Du har det yttersta ansvaret för kalkylering och byggservice för projekt upp till 60-70 milj och kommer att ha en god överblick över hela byggprocessen i en miljö där du har möjlighet att växa. Som projektledare arbetar du självständigt men med stöttning från arbetschef och övriga kollegor. I denna roll direktrapporterar du till arbetschef. I rollen utgår du från kontoret i Stockholm eller Eskilstuna och är ute på projekt 1-2 ggr i veckan.

Hos KvalitetsBygg AB får du möjlighet att utvecklas i ett företag med god stämning i en expansiv fas. Du blir en del av en entreprenörsdriven verksamhet som satsar på hög kvalitet, hög kompetens och service.

Krav på person

För att lyckas i rollen som projektledare hos KvalitetsBygg AB ser vi att du har flera års erfarenhet av att driva projekt inom byggbranschen. Vidare är du en ödmjuk, utåtriktad och social person med en god analytisk förmåga. Det är även av stor vikt att du är affärs- och resultatinriktad samt har förmåga att leda projektets personal, leverantörer och underentreprenörer. Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Grundläggande kunskaper i engelska ses som meriterande och vi ser gärna att du har erfarenhet av Byggsamordnaren.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan.
Arbetstid: 8-17.
Plats: Huvudkontor Ostmästargränd 5 Årsta eller på kontoret på Drottninggatan 7 i Eskilstuna.

Om PerformIQ

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 0739 40 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Sökord: Projektledare Arbetsledare Snickare Platschef Byggingenjör Bygg Nyproduktion ROT Chef Renovering Stambyte Miljö Nybyggnation Köksmontage VVS Kakel Klinker Entreprenad UE Upphandling ÄTA APD Logistik BF9K KvalitetsBygg
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KvalitetsBygg AB bedriver sedan starten 2006 en miljövänlig byggkoncern, med 70 anställda, som utför entreprenader inom ROT och Nyproduktion åt både företag och privatpersoner. KvalitetsBygg AB erbjuder högkvalitativa byggnadsarbeten, renoveringar och stambyten genom hög kompetens och service. KvalitetsBygg AB omsätter idag cirka 400 miljoner (2019).

Välkommen med din ansökan!