Projektledare ROT till Kvalitetsbygg AB

Projektledare ROT till Kvalitetsbygg AB

Vill du arbeta i en växande organisation som värderar nyfikenhet och öppenhet? Har du en bakgrund inom byggbranschen och känner att det är dags för nya utmaningar? Då kan tjänsten som projektledare inom ROT vara något för dig!

I rollen som projektledare har du en självgående och ledande roll i projekt inom ROT med ett övergripande ansvar för att projektmålen uppnås. Du har ett helhetsansvar över projektering, planering, utförande och slutbesiktning av projekt. Du har det yttersta ansvaret för kalkylering och byggservice för små och mellanstora projekt och kommer att ha en god överblick över hela byggprocessen i en miljö där du har möjlighet att växa. Som projektledare arbetar du självständigt men med stöttning från arbetschef och övriga kollegor. I denna roll direktrapporterar du till arbetschef.

Ytterligare arbetsuppgifter:
  • Ansvar över ramavtal.
  • Personalansvar över tilldelade yrkesarbetare.
  • Ansvar för drift och resursfördelning.
  • Samordningsansvar.
  • Bas P/Bas U-ansvar.
  • Ansvarig för resurser samt logistik
  • Daglig kontakt med UE och arbetsledare
Hos KvalitetsBygg AB får du möjlighet att utvecklas i ett företag med god stämning i en expansiv fas. Du blir en del av en entreprenörsdriven verksamhet som satsar på hög kvalitet, hög kompentens och service.

För att lyckas i rollen som projektledare hos KvalitetsBygg AB ser vi att du har flera års erfarenhet av att driva projekt inom byggbranschen. Vidare är du en ödmjuk, utåtriktad och social person med en god analytisk förmåga. Det är även av stor vikt att du är affärs- och resultatinriktad samt har förmåga att leda projektets personal, leverantörer och underentreprenörer. Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Grundläggande kunskaper i engelska ses som meriterande.
Mer info
Kontaktperson Oscar Dahl
Telefon 073-940 12 70
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.