Entreprenadingenjör/Projektcontroller till Kvalitetsbygg AB!

Entreprenadingenjör/Projektcontroller till Kvalitetsbygg AB!

Lockas du av att komma till ett växande och välmående företag inom byggbranschen? Är du entreprenadingenjör eller projektcontroller idag men känner att det är dags att komma till ett företag där du får möjlighet att utvecklas både som person och i din yrkesroll? Sök då till Kvalitetsbygg AB redan idag!

Som entreprenadingenjör/projektcontroller arbetar du med planering, inköp, kundkontakter och kontraktsadministration tillsammans med arbetschef och platschef nära produktionen. Du kommer att medverka vid bygg- och ekonomimöten samt deltar aktivt i uppföljning av projekt. I din roll även att upprätta anbudskalkyler för olika typer av projekt. Du kommer aktivt att deltaga vid upprättande av planeringsunderlag, produktionskalkyler, tidplan och ekonomiavstämningar i nära samarbete med platschef och projektchef. Ansvaret innebär en övergripande kontroll över respektive projekt från start till mål.

Du kommer även:
  • Planera och förbereda inför produktionsstart tillsammans med platschef.
  • Upprätta projektdokumentation enligt interna och externa krav.
  • Genomföra projektinköp av installationer, UE och en viss del av materialinköp.
  • Göra urval av leverantörer, upprättande och utskick av förfrågningsunderlag, värdering av anbud, förhandling och upphandling.
  • Upprätta slutkostnadsprognoser tillsammans med platschef.
För att lyckas i rollen som entreprenadingenjör/projektcontroller hos KvalitetsBygg AB ser vi att du har byggrelaterad högskole- eller civilingenjörsutbildning samt flera års erfarenhet inom byggbranschen, gärna av arbete ute i produktion. Du kommer att arbeta med 3D modellering/kalkyl och tidplaner vilket kräver erfarenhet av BIM-system. Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Grundläggande kunskaper i engelska ses som meriterande.
Mer info
Kontaktperson Oscar Dahl
Telefon 073-940 12 70
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.