KvalitetsMark AB söker Platschef inom mark och anläggning

KvalitetsMark AB söker Platschef inom mark och anläggning

KvalitetsBygg AB expanderar och söker nu Platschef till sitt dotterbolag KvalitetsMark AB som utför både mindre markentreprenader åt privatpersoner och större entreprenader åt etablerade bygg och entreprenadföretag. Just nu har de projekt både i Mälardalen samt södra Stockholm.

I rollen som Platschef har du en självgående och ledande roll med ett övergripande ansvar för att projektmålen uppnås. Du har ett helhetsansvar för planering, utförande och slutbesiktning. Utöver det ansvarar du för ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö tillsammans med din arbetschef. Projektstorleken just nu är från cirka 2 - 20 milj.

Hos KvalitetsMark AB får du möjlighet att utvecklas i ett företag med god stämning i en expansiv fas. Du blir en del av en entreprenörsdriven verksamhet som satsar på hög kvalitet, hög kompetens och service.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som arbetsledare eller Platschef inom betong eller mark och anläggning. Du är en ödmjuk, utåtriktad och social person med en god analytisk förmåga. Det är även av stor vikt att du är affärs- och resultatinriktad samt har förmåga att leda projektets personal, leverantörer och underentreprenörer. Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Grundläggande kunskaper i engelska ses som meriterande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 5 juni 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.