Arbetschef till KvalitetsBygg AB

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Är du en erfaren och driven Arbetschef som är redo för nya utmaningar? Vill du leda och coacha team i ett snabbt växande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan tjänsten som Arbetschef inom Nyproduktion hos KvalitetsBygg AB vara rätt tjänst för dig!

I rollen som Arbetschef leder du arbetet på nyproduktionsavdelningen för att säkerställa att arbetet utförs i enlighet med interna och externa krav. Du är affärsinriktad, strukturerad och förbättrar kontinuerligt rutiner och arbetsmetoder för ökad lönsamhet och kundnöjdhet. Du kommer att ha ett stort kundansvar samt samarbeta med övriga Arbetschefer. I denna roll rapporterar du till din Operativa Chef. Vidare kommer du även att ansvara för följande arbetsuppgifter:
  • Hålla regelbundna avdelningsmöten
  • Ansvar för avtal samt del av upphandlingar
  • Totalansvar för upphandling av UE samt planering av projekt
  • Ekonomiansvar för projekt
  • BF9K-ansvar inför projekt
Hos KvalitetsBygg AB får du möjlighet att utvecklas i ett företag med god stämning i en expansiv fas. Du kommer att ha en ledande roll inom Nyproduktion i ett entreprenörsdrivet företag som lägger stor vikt vid kvalitet, hög kompetens och service.

Krav på person

Vi söker dig som har byggrelaterad högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande, samt flera års erfarenhet av att leda arbete inom byggbranschen. För att lyckas i rollen som Arbetschef hos KvalitetsBygg AB tror vi att du är en affärsmässig, ödmjuk och social person som kommunicerar på ett genomtänkt och tydligt sätt. Det är även av stor vikt att du har en god samarbets- och planeringsförmåga. Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Grundläggande kunskaper i Engelska ses som meriterande.

Vi ser det även som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person och hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Arbetschef.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan
Plats: Ostmästargränd 5, Årsta

Om PerformIQ

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 0739 40 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 juli

Om företaget

KvalitetsBygg AB bedriver sedan starten 2006 en miljövänlig byggkoncern, med 50 anställda, som utför entreprenader inom ROT och Nyproduktion åt både företag och privatpersoner. KvalitetsBygg AB erbjuder högkvalitativa byggnadsarbeten, renoveringar och stambyten genom hög kompetens och service.

Välkommen med din ansökan!
Sökord: Arbetschef Nyproduktion Platschef Bygg Kakel Klinker VVS ROT Chef Renovering Stambyte Entreprenad Arbetsledare Miljö Ekonomi Kundansvar UE Upphandling BF9K Kvalitetsbygg