Butikssäljare till Kuntze & Co AB

Butikssäljare till Kuntze & Co AB

I din roll som butikssäljare kommer du att assistera kunder och vara en avgörande del gällande företagets kundupplevelse. Vi söker en driven och självständig medarbetare som kan hålla hög servicegrad till våra kunder.

Arbetsuppgifter
Som butikssäljare är ditt främsta fokus att ge kunderna ett gott bemötande när de kommer in i butiken. Där bistår du dem med teknisk rådgivning och försäljning av Kuntzes produkter.
Konkreta arbetsuppgifter är alla förkommande arbetsuppgifter i en butik, allt från att plocka varor på hyllorna till att ta betalt av en nöjd kund.
I arbetet ingår även en kontinuerlig kontakt med befintliga och nya kunder för att informera kunderna om Kuntze och om våra tjänster och erbjudanden.

Kvalifikationer
  • Tidigare erfarenhet av butiksförsäljning
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat, då kommunikation sker på båda språken.
  • Är du kunnig inom vårt affärssystem Pyramid är det ett plus
Relationsskapande och hög servicegrad är något vi värderar högt då vi i stor del arbetar med återkommande kunder.
Då våra butikskunder främst kommer från bygg/ hantverkssektorn är det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från tex byggvaruhandel eller annan proffsbutik/ fackhandel. Detta är dock inget krav, viktigast är att viljan finns för att lära och utvecklas inom vår bransch.

Vill du jobba på ett framgångsrikt företag som har funnits sen 1868? Då är detta tjänsten för dig. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Om oss Kuntze är den naturliga samarbetspartnern för företag inom bygg- och industrisektorn men även mot privatpersoner. Vi erbjuder snabb leverans av högkvalitativa gummi- och plastprodukter. Förutom ett stort utbud av lagerförda gummi- och plastdetaljer så tar vi också fram kundanpassade produkter för företag.
Läs mer om oss på https://www.kuntze.se/.
CV och personligt brev skickas till;
Pasi Kämäräinen, VD pasi@kuntze.se
Mer info
Telefon 08-6579000
Email Mejla Kuntze & Co AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kuntze.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kuntze är den naturliga samarbetspartnern för företag inom bygg- och industrisektorn men även mot privatpersoner. Vi erbjuder snabb leverans av högkvalitativa gummi- och plastprodukter. Förutom ett stort utbud av lagerförda gummi- och plastdetaljer så tar vi också fram kundanpassade produkter för företag.