Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt
Vi söker nu en engagerad och kommunikativ teamledare till vår redovisningsgrupp på Kunskapsskolan. Du har relevant ekonomisk utbildning och med minst fem års relevant erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning. Erfarenhet från stora transaktionsflöden eller ett funktionsansvar inom redovisning anses meriterande. I denna tjänst rapporterar du till koncernredovisningschefen och ingår i en ekonomigrupp på fem personer. I rollen ingår att leda och koordinera bokslutsarbetet för en mindre grupp och agera stöd till organisationen i redovisningsfrågor.

Du har goda kunskaper om gällande redovisningsregler och är van att arbeta mot övrig ekonomifunktion och operativ verksamhet. Då koncernen fokuserar på tillväxt och vidareutveckling drivs du av att arbeta med förbättringsarbete och stimuleras av att utveckla och driva arbetet framåt. För att lyckas i din roll är du positiv, utåtriktad och prestigelös. Du talar och skriver svenska flytande och känner dig även bekväm i att föra såväl muntlig som skriftlig dialog på engelska.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvara för löpande redovisning, bokslut och månatlig rapportering
  • Ansvara för årsredovisningar, moms- och skattefrågor samt deklarationer
  • Ansvara för att ta fram likviditetsprognoser
  • Leda och fördela arbetet i redovisningsgruppen
  • Stöd åt koncernredovisningschefen vid konsolidering av månads- och kvartalsbokslut enligt IFRS
  • Stöd åt Business Controllers och resultatansvariga vid resultatuppföljning
  • Samarbete med koncernens personal- och löneavdelning
  • Interna och externa kontakter med verksamhetschefer, myndigheter, bank och revisorer
  • Delta i olika redovisnings- och systemrelaterade projekt
Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind Finance. Välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt dock senast den 15 december. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Desirée Öhrvall Nyman tfn: 072-721 34 24.

Uppdragsgivare:
Kunskapsskolan

Ort:
Hammarby Sjöstad, Stockholm

redovisningsansvarig redovisningsekonom teamledare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind Finance
Sista ansökningsdag löpande (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi jobbar för att andra ska lyckas med målsättningen att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.