Konstruktör till Kungliga Operan i Stockholm

Konstruktör till Kungliga Operan i Stockholm

Är du ingenjör, arkitekt eller designer? Kungliga Operan i Stockholm söker en Konstruktör som ska göra verklighet av visioner!

Vill du ständigt utmanas kreativt och lockas av att vara del av teatermiljön? Gillar du nya tekniker och material och har erfarenhet av att skapa ritningar i 3D? Bra! Nu söker Kungliga Operan i Stockholm en Konstruktör som ska arbeta tätt ihop med det konstnärliga teamet och skapa konstruktioner för högkvalitativa opera- och balettföreställningar!

I rollen som Konstruktör har du dialog med många kollegor och avdelningar varje dag. Här får du planera byggen, skapa 3D-ritningar och följa upp hantverkarna i det dagliga arbetet. Välkommen till en inspirerande arbetsmiljö där du som Konstruktör får vända uppochner på material, både i huvudet och på scenen!

Ditt anställningserbjudande

Hos Kungliga Operan får du vara en del av den ledande institutionen inom opera och balett i Sverige. Här får du arbeta med en vision om att vara tillgänglig för alla och ständigt skapa konstruktioner för att beröra med starka känslor. Du kommer till en arbetsplats som är en del av de internationella opera- och danssammanhangen. Som Konstruktör får du vara med i utbytet mellan människor från skilda kulturer - där du samarbetar med andra scener i Sverige och andra operahus i världen.

Som Konstruktör inom nationalscen får du utmanas att hela tiden vara i framkant när det gäller utveckling, förnyelsearbete inom konstnärlig kvalitet och hantverksskicklighet. Här får du jobba, i ett flöde, med modern teknik mellan papper och scenen. Du får laborera med många olika metoder, miljöer och idéer - med både klassiska och nyskrivna produktioner.

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör vid Kungliga Operan har du en nyckelroll med många kontaktytor eftersom du dagligen arbetar med alla avdelningar, det konstnärliga teamet och hantverkare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
  • Ta emot, organisera och analysera förlagor och modeller
  • Rita dekorbitar som ska stå på scenen och presentera ritningarna i CAD-programmet Autodesk inventor
  • Ha en kontinuerlig kommunikation med det konstnärliga teamet om konstruktionsval
  • Projektera hantverkare och gå turer i verkstäderna för att följa upp byggnationerna
  • Ha en daglig dialog under produktionens gång med avdelningarna: Ljus, Ljud, Bild, Scen, Rekvisita, Kostym, Biträdande regissör, Transport, Lager och Verkstäder
Värt att veta

Detta är en heltidstjänst med placering i Gäddviken Dekorverkstad i Nacka. I verkstaden arbetar 23 medarbetare där ni blir ett team om tre konstruktörer.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har konstruktionskunskap inom ett CAD 3D-program. Eftersom det är en internationell miljö krävs att du talar och skriver både på svenska och engelska.

Meriterande är även:
  • Kunskap inom Autodesk inventor
  • B-körkort
  • Erfarenhet av projektledning
  • Tidigare varit inom teatervärlden
  • Kunskap inom ett tredje språk
För att lyckas i rollen är du en kommunikativ och relationsorienterad person eftersom du dagligen samverkar med andra. Du är kreativ och flexibel då idéer kan förändras snabbt samt strukturerad i ditt arbetssätt eftersom du behöver organisera information från andra och presentera ditt arbete för andra.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Angelina Nilsson
Telefon 0768384163
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech