Kungl. Tennishallen söker fastighetstekniker

Kungl. Tennishallen söker fastighetstekniker

Kungl. Tennishallen ägs av KLTK som är en av Europas ledande tennisklubbar, den enda tennisförening i landet som drivs efter samma mönster som de främsta klubbarna i världen.

Kungl. Tennishallen AB söker nu en praktisk och initiativtagande person som kan axla ansvaret som deras nya fastighetstekniker. Tycker du om att ta ansvar, lösa problem och att ha varierande arbetsuppgifter? Sökt då tjänsten som Fastighetstekniker!

Beskrivning av arbetsuppgifter

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Enklare service, felsökning och viss installation.
 • Rondering och felavhjälpande underhållsarbete såsom byte av packningar, låskistor, cylindrar, reparation av WC, lagning av inventarier och justering av ventilation.
 • VVS-felsökning och service.
 • Ansvar för att vissa myndighetskrav utförs som t.ex. brandtillsyn.
 • Trädgårdsskötsel, snöröjning och halkbekämpning.
 • Inköp av materiel, underhåll av maskiner och handverktyg.
 • Planering av tillsynsarbetet så att akuta fel inte skall uppstå. Om större fel uppkommer anlitar du en specialist.
 • Arbeten inför och under publika evenemang.
KRAV PÅ PERSON

Vi söker dig som vill lära dig att självständigt arbeta med drift- och servicearbeten inom området fastighetsteknik. Vi ser till att du får kunskap inom styrsystem för VVS och har du inte truckkörkort så ordnar vi det när du börjar hos oss. PC-vana är ett krav och du kan uttrycka dig både i tal och skrift på svenska. Du har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå. Starkt meriterande om du tidigare har arbetat som fastighetsskötare/vaktmästare/fastighetstekniker/hantverkare.

Som person är du:
 • en utpräglad problemlösare med ett tydligt kund- och servicefokus.
 • van att ta egna initiativ och bra på att kommunicera med anläggningarnas besökare och personal.
 • ansvarstagande och tar kloka beslut.
Du kommer i din roll både arbeta självständigt och i grupp, därför är det av stor vikt att du har erfarenhet och trivs att arbeta både självständigt och i team där man delar med sig av sin kunskap för att hjälpa sina kollegor.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, mån-fre, kl 8-17.
Plats: Lidingövägen 75, 115 41 Stockholm

Om kltk

Kungl. Lawn Tennis Klubben (KLTK) bildades 1896 av Kung Gustaf V och är idag en av Europas ledande tennisklubbar. För 75 år sedan lät klubben bygga Kungl. Tennishallen som av många anses som en av världens finaste tennisanläggningar. Kungl. Tennishallen har genom åren fungerat som en populär evenemangsarena för ett brett utbud av arrangemang från idrott till underhållning. KLTK är en organisation med 14 fast anställda, c:a 20 projekt- eller timanställda, 30 kommittéledamöter, 1.550 seniormedlemmar och 450 barn- och ungdomsmedlemmar.

Stockholm Open
Mest känd är nog arenan för tennistävlingen Stockholm Open som spelats här sedan 1969. Idag är KLTK en medlemsklubb på så vis att större delen av anläggningen bara är tillgänglig för medlemmar och medlemmars gäster. KLTK har i dagsläget 2 000 medlemmar varav över 450 barn och ungdomar.

Över 20 banor
I Klubbens erbjudande till medlemmarna ingår 15 inomhusbanor och 6 utomhusbanor, ett förstklassigt gym med privata tränare, kiropraktorer, massörer, sjukgymnaster, en restaurang, en tennisbutik och lektioner med professionella tennistränare. KLTK erbjuder dessutom fina omklädningsrum, förstklassigt klubbrum och ett minimuseum över Kung Gustaf V:s tennisgärning.

Sökord: fastighetsskötare, fastighetstekniker, vaktmästare, hantverkare, fastighet, service

Om performiq

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 073-940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Oscar Dahl
Telefon 073-940 12 70
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Teknisk förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 17 dec 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.